26 februarie 2008

L' homme Sans Tete

Omul Fara Cap e un scurt-metraj francez in regia lui Juan Diego Solanas si premiat in 2003 la Cannes cu premiul juriului. Dupa ce-l veti urmari veti si intelege de ce. Mie mi s-a parut un film extraordinar si extrem de original. Iar realizarea aproape in intregime digitala si stilul suprarealist contribuie la senzatia de desfatare vizuala. Nu dezvalui nimic din plot, dar va astept opiniile la comenturi. Enjoy it!

9 comentarii:

  1. Foarte emotionant! Mi-a placut cat de "oameni" sunt toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma asteptam ca sfarsitul sa fie un cliseu dar n-a fost asa. A iesit chiar fain. Tu ai facut traducerea, nu? =D

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...eu m-am muncit un pic si sa o fac hard sub si sa uloadez filmu. M-am impresionat si pe mine, mai ales ca dupa invazia de productii holywoodiene rar mai gasesti o idee originala de film. si am si o slabicune pt shorturi...

    RăspundețiȘtergere
  4. iuu...thanxx..acest scurt-metraj nu l-am vazut pana acuma...thx inca odata...i love short movies...and french movies.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu placere. Si eu sunt fan al filmelor frantuzesti si al scurt-metrajelor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Franceza e o limba asa de expresiva, pur si simplu o ador, cat despre film, 10+, mersi ca ai uplodat asa ceva si mersi ca ai tradus!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca la comentarii se spune ca filmul a putut fi descarcat de aici, de pe blog. Intre timp, cred ca a disparut link-ul (sau nu l-am gasit eu). [M-am trezit si eu dupa mai bine de 3 ani - dar in 2008 nu descoperisem blogul, din pacate]

    Richie, ma poti ajuta si pe mine cu filmul (si subtitrarea - ca nu stiu franceza)?

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut,
    da-mi un mail pe richie.tm@gmail.com ca sa ti-l trimit. a disparut de pe trilulilu unde era initial.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?