09 februarie 2008

Cine are voce

Ma indeamna Maria sa vorbesc si eu despre muzica de pe plaiurile noastre mioritice. Care din cantaretii autohtoni are vocea mai buna, asa suna leapsa. Chestia e ca oricat as vrea sa privesc obiectiv "industria muzicala" nu voi reusi sa o fac pentru ca am si eu preferintele mele. Asa ca imi pare rau pentru Andra, Loredana, Paula Selling si alte cantacioase de la noi, care desi sunt fete talentate si muncitoare, nu reusesc sa ma convinga ca ar merita trofeul. Nici Banica Jr sau Bitman. Au si ei voci, tot respectul, ma simt bine ascultandu-i dar atat. Poate la anu. In momentul asta premiile le-as da la urmatorii (am impartit leapsa pe categorii in functie de sex):

Best female voice: Roxana Andronescu, tipa de la Spin.

Best male voice: Tudor Chirila, ca mor(maie) fetele dupa el :). O fi de la voce.

Nopol, Trifoi si Ama ce parere au?

2 comentarii:

  1. Nu nu.. e de la romantism. Ma rog, si eu il vad ca pe-un tip pe domnul Chirila. Insa fetele observa ca scrie poezie, texte... artist, dom'le. Dar totodata simpatic baiatul.

    Mi-a trimis o prietena un text de-al lui pe mail. O sa-l postez mai tarziu - dupa meci. Ala chiar m-o impresionat! Pana atunci... in memoria lui Puerta... Tenim un nom | El sap tothom | Barca - Barca - Baaaaarca!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa trebuiasca sa ma gandesc bine, dar pana la sfarsitul saptamani am sa fac si leapsa asta. =)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?