01 martie 2009

Ce mai sincronizare

Parca se vorbira astrele sa transforme ziua de 1 Martie intr-o zi adevarata de primavara, cu soare orbitor, cer albastru si zapata ce curge pe la stresini, iar mie sa-mi ofere o zi de munca penibila de genul io singur (si un) cuc. Si ce-as mai fi dat o raita prin citta... uff.. hai ca ma mai uit o data la clipul lui Goldfrapp - Happiness, vazut la Future Shorts-ul de vineri. [Fest-ul de scurt-metraje a fost ok inspre bine, pe mine m-a afectat un pic lipsa unui loc bun de vizionare (am ajuns dupa incepere si nici nu mi-s nalt ca bradu') asa ca unele clipuri le-am vazut partial si neclar. Altele insa mi-au placut. Concertul Ariei Urbane de dupa filme a fost misto, baietii s-au straduit sa invioreze atmosfera, dar abia dupa trip-hopul primelor piese, cand au trecut pe dnb/funk au si capatat raspunsul asteptat. ] Trecand de paranteza iscata de lenea de a initia un post dedicat, ideea e ca A venit o prima vara pe care sincer recunosc ca o asteptam si eu, m-am saturat de frig fara zapada, asa ca astept zilele alea caldute, ceva copaci infloriti, si asfalt uscat sa scot bitza la incalzire.

2 comentarii:

  1. mie mi s-a parut aria urbana sub orice critica. iar vocalul era in mod cert drogat. in loc sa se roage la public dupa fiecare piesa sa isi dea drumul, mai bine schimbau ei ritmul cu totul... in timisoara e public de dnb si dub step, nu de prostii d-alea progresive cu mesaj imbarligat sa ne dam mari cate cuvinte stim. nici fumat cred ca nu mi-ar fi placut...iar publicul s-a carat incet incet. ma si mir ca le-a dat atata credit. la finalul concertului mai era o mana de oameni pe acolo...eu am ramas in speranta ca o sa salveze sensorship seara, dar a ingropat-o de tot...foarte foarte rau o fost vineri in setup..parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma miram ce era atat de putina lume...oricum mie muzica lor imi place dar e de ascultat mai degraba nu de club.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?