08 mai 2013

O invitatie la PRbeta nr. 3

Daca ati fost deja la una din conferintele PRbeta stiti deja ca editia a 3-a conferintei regionale de comunicare e foarte aproape urmand a se desfasura in zilele de 16-17 mai. Ca si pana acum evenimentul este destinat celor interesati de domeniul comunicarii fie ca vorbim de agentii de PR, responsabili cu comunicarea pe la diverse firme, freelanceri sau tot felul de specialisti mai mult sau mai putin avizati. Practic PRbeta se adreseaza tuturor celor interesati de noutatile din domeniu si de imbunatatit metodele de comunicare online. 

Printre speakerii acestei editii se numara Oana Bulexa de la The Practice (multipremiata agentie de comunicare), Mugur Pătrascu de la iLeo, Călin Crainic de la Vitrina Advertising, Sorin Trâncă de la Friends Advertising, Georgiana Gheorghe de la Presage, Dragos Alexa de la Creatica etc. Inclusiv Simona Neumann de la Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana va avea ceva de impartasit.

Anul asta noutatea o va reprezenta introducerea segmentului de workshopuri sustinute de specialisti în comunicare online, branding si Google AdWords. Organizatorii au ales cei mai reprezentativi traineri pentru fiecare workshop: Alex Negrea va sustine un training despre Strategii de continut pe Facebook, Monica Jitariuc va vorbi despre situatii de criză în comunicare, Victor Kapra va detalia metodele de comunicare cu media, Cristian Ignat va învăta participantii cum să realizeze campanii AdWords de succes, Alex Ciucă va prezenta care sunt pasii de la un site la comunicare online, iar Dragos Alexa va lucra cu participantii la definirea unei strategii de branding utile fiecăruia. Mai multe detalii despre workshop-urile PRbeta găsiti insa pe pagina dedicată lor. Atentie, workshopurile se vor desfasura in paralel in ziua de 17 mai deci va fi nevoie sa va inscrieti din timp.

Ca si anul trecut biletele se pot cumpara de pe saitul conferintei, firmele avand reducere 10% la achizitia de minim 3 bilete, iar studentii cu carnet vizat putand achita doar jumatate din pret. Iar pentru ca ati ajuns cu lectura pana aici va anunt cu bucurie ca am o invitatie de oferit la PRbeta3 celui care imi raspunde corect la intrebarea: In cate orase din tara s-au desfasurat anul trecut PRbeta Workshops?



Conferintele PRbeta sunt organizate cu sustinerea Romtelecom. Sponsori: Timisoreana. Parteneri media: IQads, Smark.ro, PR-Romania.ro, 24FUN, studentie.ro, AIESEC, Radio Timisoara, TVR Timisoara, Ora de Timis.


2 comentarii:

Comentezi?