03 noiembrie 2012

Nightclubber.ro prezinta: Music Forms, editia 1

Era o vreme cand Timisoara se considera capitala muzicii electronice din Romania iar asta in principal pentru ca aici existau doua evenimente majore: Anonim TM 48h si TMBase. Acum TMBase-ul e mort de doi ani si inlocuit cu 'distractiile' saptamanale din SetupTM iar Anonim TM se 'incapataneaza' sa mearga inainte cu radioul din fiecare marti si cateva evenimente de profil tinute prin cluburile timisorene. Asta e, timpurile se schimba, cluberii devin mai hipsteri sau mai "dansatori", manelistii nu vor sa piara, iar amatorii de muzica electronica par sa astepte un "revival".


Totusi, poate ca revenirea e mai aproape decat credem intrucat nightclubber.ro lanseaza proiectul MusicForms, concept care-si propune sa reuneasca sub aceeasi umbrela de festival doua genuri distincte din peisajul musicii electronice: drum & bass si techno. Nightclubber.ro nu e la prima nazbatie de genul asta, anul trecut au organizat un eveniment tematic (Aeroport Rave), tot de 2 zile, la aeroportul din Cal. Torontalului unde au participat 1500 de oameni.

Asadar, in doua zile consecutive de MusicForms (9-10 noiembrie), Centrul Regional de Afaceri Timisoara (CRAFT) va dudui de basii boxelor si ai seturilor prezentate de invitati. Vineri, in seara drum&bass, va mixa Benny Page, producator britanic foarte cunoscut si apreciat, urmat de un DJ din Finlanda, Fanu, care i-a remixat printre altii si pe Nine Inch Nails, si rezidentii AnonimTM, Leizaboy si Newgotti. Sambata, in seara techno se vor desfasura germanul Thomas Melchior, romanul Dan Andrei, de care n-am prea auzit dar se spune ca e "pe val", timisoreanul Zeefzeed si galateanul Charlie.

Tot sambata, dupa incheierea programului, se va intampla un afterparty in ARQA (V. Alecsandri nr 7). Cu invitati mult prea secreti pentru a-i pomeni aici! 


Pretul biletelor achizitionate in avans pana in 8 noiembrie va fi de 15 lei - seara Drum&Bass, 20 lei - seara Techno sau 30 lei pentru acces la ambele seri. Pretul la intrare va fi 20 de lei vineri, respectiv 25 sambata. Bilete se pot gasi in Van Graph Kfe din Piata Unirii. Pentru a fi la curent cu noutatile aruncati un ochi pe pagina de facebook.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?