10 octombrie 2011

VpB - o noua numarare, mai personalizata

In acest moment, pe strazile Timisoarei (si nu numai pe ele) circula peste 10500 de biciclisti cu numar. Daca te numeri printre ei, inseamna ca faci parte din marea familie a biciclistilor. Daca nu ai inca un numar, il poti obtine gratuit participand la numaratoarea de toamna. Pe 23 octombrie.

Pentru cei mai fitosi dintre noi, pentru cei cu branduri personale sau cu modele demne de urmat, pentru cei spirituali sau doar nostalgici, Verde pentru biciclete anunta lansarea numerelor personalizate. Afisele de mai jos sunt sugestive, zic io. Aveti o idee, puneti-o in practica. Inmatriculati-va bitza intr-un mod original.





plus un al cincilea promo pentru vitezomani. In exclusivitate pe Richie's Day.


3 comentarii:

  1. ce nu inteleg in ruptul capului este cum s-a ajuns la peste 10.500 de numere de biciclete in conditiile in care nu s-a ajuns la 10.000 de semnaturi (parca pentru piste) pe foile alea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca partea cu semnaturile pentru piste s-a mai domolit ceva.. S-au facut destul de multi km de (pseudo) piste si marcaje ceea ce e oricum o imbunatatire fata de acum 3 ani. Ideea cu numere a prins foarte bine si s-au tiparit destul de multe. Mai pune si faptul ca si-au mai schimbat unii numerele..

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?