07 octombrie 2011

Destrăbălare industrială cu bere şopârlească

Jungla asta urbana numita Timisoara a gazduit asnoapte o petrecere destul de reusita in halele industriale ale fostei fabrici Fructus. Organizatorii chefului ne-au asteptat cu atmosfera bine incinsa de fetele cu catuse si chipiuri si inarmate cu bere Desperados iar 'salbaticia' tematica a petrecerii a depins doar de dispozitia ta personala de a-ti da frau liber ca sa te simti bine. Adica sa bei niste bere cu aroma de tequila, sa asculti muzica aia furioasa, sa dansezi, sa te tatuezi, insori si sa pleci dimineata acasa. Ceea ce mai mult sau mai putin am si facut.


Am ajuns pe la 22 si-un pic, mi-am luat in primire berea de "bine-ati-venit" si soparla de cerneala cu rol de tichet si am sezut cuminte in anticamera de warm-up. Cand mi-am terminat prima bere jepul Desperados a spart zidurile false care desparteau multimea nerabdatoare de locul petrecerii si n-a durat mult pana cand pe scena a inceput sa produca rime vexate Norzeatic. Fetele incuiate in custile lor suspendate au furat insa imediat ochii petrecaretilor iar baietii cu focuri au incendiat aerul ridicand serios temperatura si fortandu-ma sa fac drumuri repetate pentru aprovizionare cu bere rece.


Care bere recunosc ca am incercat-o acum pentru prima oara in formula "amestecata". Impresia generala a fost de bere dulceaga, aromatizata si usor baubila care merge de la sine si-ti lasa loc de mai multa. Intotdeauna am apreciat berea care te ia doar atat cat sa te simti bine si relaxat fara sa dea cu tine de pereti odata ce numarul sticlelor baute depaseste numarul degetelor de la o mana. Si un avantaj deloc de neglijat e ca place si fetelor. Te scapa de complexul "iubi, io ce beau?".

Un lucru remarcabil mi s-a parut faptul ca absolut toata lumea s-a tatuat cu soparla Desperados, exemplu elocvent al teoriei ca daca le dai oamenilor bere si muzica o sa-ti promoveze brandul. In schimb poze cu pitonul n-au facut decat cei mai inconstienti dintre noi. Eu pur si simplu nu puteam scapa de imaginea cu fiara aia sarind cu coltii la jugulara pentru ca deodata asa i s-a nazarit lui in creierul ala reptilian. Soparla in schimb a fost foarte cuminte. Parca era dresata sa stea la pozat.

De departe cea mai lunga coada a fost la capela casatoriilor (sic!). S-au legat si s-au dezlegat destine asnoapte ceva de speriat: femei cu barbati, femei cu femei, barbati cu hostese, barbati singuri, serpi cu soparle.. a, nu asta e de la mine... in fine, ceva de necrezut. 

As specula ca doar caracterul temporar al unei asemenea uniuni a fost cel care m-a indemnat s-o comit insa in sufletul meu stiu ca m-am dus doar pentru catuse. Dovada sinceritatii mele a rasuflat pe twitter asnoapte. Din nefericire catusele mi-au fost sustrase de consoarta intr-un moment de neatentie (nici prin cap nu mi-a trecut ca ni s-au dat doua chei) si astfel am ramas doar cu actul de casatorie "desperata"... Prin urmare imi dau nevasta in urmarire generala. Semnalmentele sunt usor de identificat din fotografie.

Programul serii i-a mai cuprins si pe revolutionarii artificialului - ROA - in echipa de 2+1 chitarist si improscand beaturi electronice si rime de junkyard, tachinand putintel zona de dubstep dar fara un wobble serios. Insa au prins excelent publicul. Oamenii chiar s-au simtit bine si bag seama ca le lipseste tot mai mult Tmbase-ul.. DJ Ursula 1000 a intrat direct in pita cu opening-ul din Odiseea Spatiala (Strauss - Also sprach Zarathustra), si-apoi ne-a dus prin zona clubing de ne-am saturat. Pentru edificari vizitati cartea cu poze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?