24 august 2011

Auster

Imi plac zorii, in special cand vin dupa o noapte alba. Imi plac pentru ca-s asemeni unei mangaieri parintesti care te va trimite la culcare iar acel somn va fi unu de neuitat.

Imi plac mainile feminine, in special cele mici si reci. Desteapta ceva anume in mine.. un instinct oarecare.

Admir oamenii care scriu versuri, chiar si atunci cand nu-s vreo opera de arta ci doar niste timide, stangace sau puerile alaturari de cuvinte care au mai mult sens in capul lor... Visatori curajosi.

Imi plac copiatoarele. Au aerul ala de masinarie complicata care o sa-ti dea batai de cap. Cam ca femeile. Esti aproape sigur ca vei apasa cele mai gresite butoane pana sa-ti faca o copie A3. Iar manualul de instructiuni? Fucking useless...

Imi plac conservele fara cheita. Nu exista nimic mai linistitor decat un barbat desfacand o conserva dinasta. Opusul acestei stari zen e o femeie desfacand aceeasi conserva. Cand s-a inventat conserva fara cheita cred ca cel putin 1000 de feministe au plans ca niste fetite desi au jurat sa n-o faca.

Imi plac semafoarele. Lasa impresia unei lumi civilizate atunci cand functioneaza.

Admir curierii care transporta flori. Cred ca au cea mai misto slujba din lume.

Sticlutele de alcool sunt o inventie geniala. Par adevarate “potiuni magice” gata sa-ti schimbe viata...

Cred ca “Niciodata nu ai suficienta dulceata in casa!” ar putea fi o filozofie a fericirii. Din pacate dulceata din casa se termina tot timpul inainte de venirea iernii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?