01 mai 2010

Motivational

"In miezul celor mai sterile ceasuri pe care le-am trait, nu exista, daca voi cerceta atent, decat aceeasi greseala repetata in forme diferite: n-am inteles ca tot ceea ce n-am iubit la timp, am pierdut."

Acum intelegi de ce vreau sa fac asta? Pentru ca mi-e teama ca daca pierd acest moment, ma pierd pe mine. Daca o las sa-mi scape ratez o noua sansa ca sa gust din fericire. Deci nu ma intreba dac-o iubesc pentru ca nu stiu. Tot ce stiu e ca inima mea bate un pic defazat cand sunt cu ea, ca sangele-mi pulseaza mai constient prin vene cand ma gandesc c-o voi vedea iar ochii si cu mintea-mi joaca feste afisandu-mi chipul ei pe fata fiecarei anonime. Nu ma analiza daca-mi esti prieten, nu e nici musai ca sa ma-ntelegi, accepta-mi doar aceasta nebunie si spune-mi ca nu sunt un tampit pentru ca vreau sa-i spun ce simt. Trebuie s-o fac. Nu sunt vreun samurai al vremilor moderne, un filozof ce crede ca iubirea absoluta este cea secreta, ascunsa si nedeclarata, pe motiv ca dragostea odata impartasita isi pierde importanta devenind banala. Am incercat sa fiu dar nu pot. Ma roade sufletul iar trupul nu mi-e destul de puternic ca sa-ndure. Sunt slab. O fire ceva mai tare n-ar sta aici vaicarindu-se ci ar actiona, cugetat sau orbeste, nu conteaza, si-ar asuma consecintele. Asta vreau sa fac si eu. Stiu ce imi vei spune, ca voi parea ridicol prezentandu-ma in felul asta in fata ei, cand ea nu are nici cea mai mica idee ce-i pregatesc. Pai, asta-i viata. O continua surpriza. Poate asta va fi ultima. Ori poate va fi prima dintr-o lunga serie de lucruri uimitoare. N-am idee. Dar totul va incepe cu acest prim pas, acum, in aceasta seara, dupa ce-mi termin berea. Asta e momentul meu de cotitura. Totul incepe sau se sfarseste azi: eu cel de pana acum si eu cel de acum incolo. Pentru o clipa suspendata-n timp trecutul si prezentul isi vor da mana si-si vor lua ramas bun. Asta-ti zic si eu amice, ramai cu bine si bucura-te pentru mine. 

5 comentarii:

  1. Frumos spus....si nu, nu vei parea ridicol, sinceritatea cantareste mai greu decat o masca, iar daca vine de la un om care isi recunoaste slabiciunea, cu atat mai mult :). Mai stii? Poate si ea gandeste la fel ca tine...

    RăspundețiȘtergere
  2. poate dupa iti dedica "dance with me"- nouvelle vague ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. in niciun caz ridicol, nope, no way, doar exagerat de ok si de cu curaj, nu, nu tampit, no way...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Todo: dap, mai stii :)

    @miri: thank you, stranger :) nouvelle vague is arta..

    @movieaddicted: n-am patit nimic draga, visez situatii reale, relatez discutii ireale, una din astea.

    @unknowname: asa ma gandeam si eu.. mai putin curaju ca de aia avea nevoie de motivational.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?