01 decembrie 2009

Blogmeet #23

Prezentam ză-lista:




Lista cu Za in fata:
Richie, Dora, Ceciliu, Sirg, Crinutza, Marius, Andrei, Nicoleta, Flavius, Sorina, Dojo, Cristina, Roxid, Cami, Rob, Bloodie, Tudor, Cosmin, Raul, Mihai, Anda, Ily, Cristi, Daciana, Bloo, Dani, Paul, Horia, Raka, Ovidiu.

LATER EDIT:
Hai ca am timp sa mazgalesc si eu doua vorbe si pe blogul meu, ca pana acum singura activitate cu profil blogosferic a fost sa citesc ce-or scris altii, mai liberi sau mai inspirati, sau sa-mi pregatesc lectia pentru ScoaladeBlog. Ei ba da, am pus si linkurile de mai sus, destul de apreciabil efortul, as merita o recompensa, zic eu. Aaaaaa si daca mi-am amintit de recompensa, cum ramane cu invinsii de la cuie, parca cineva imi datoreaza mie(!) niste multe linkuri "dofollow". Mai putin Raul, ca el o dat berea ;). (btw, cum i-am pronuntat numele o si intrat pe usa invaluit de-o nebuloasa, chiar in acest moment, ceva fantastic e ora 1, vizite la ore de-astea inaintate mai rar...)

In alta ordine de idei, ceva mai concisa, noi ieri am baut asa un pic in Irish, ca era ziua a saptea si noi nu putem merge la servici lunea daca n-am tras un pic la masea duminica. Si cand zic noi evident ca vorbesc de mine. Asa. Deci eu si cu mine am fost primii oameni la locul faptei si intentia mea initiala de a sporovai cu barmanita a fost dejucata abil de punctualitatea lui Andrei, pe care sunt dealtfel cam suparat din doua motive: a venit fara Scoala de Blog, desi s-ar putea sa nu fi fost in intregime vina sa, si apoi nu ne-a zis ca luni e zi Sfanta pentru el ca sa nu-l tapam de niste bere. Prietene, si eu as fi facut la fel.

Chintesenta intregii intalniri a putut fi remarcata in acele ore preliminare, cand am asiatat la niste discutii cu adevarat serioase prin subiectul abordat - "sistemul e de cacat" - si am aflat lucruri grele din debaraua sufleteasca a lui SirG si Acidripp. Apoi au venit si oameni mai distinsi ca noi astfel ca tonul atmosferei s-a mai imblanzit. Am descoperit cu totii farmecul jocului I Win! cand m-am incapatanat sa castig orice presupunea niste obiecte ascutite ce trebe infipte intr-un loc moale, iar asta in ciuda publicului nefavorabil care-mi tot sugera sa ma duc acasa. Nu m-am oprit decat in momentul in care o fata (da, Anda, tu) o rupt varful sagetii mele norocoase (bine nu era a mea ci a lu Ovidiu, care acum am realizat ca nu apare in zalist, dammit) dar oricum sageata imi purta mie noroc deci se poate spune ca era norocoasa mea, in fine, deci a rupt varful si astfel m-am vazut silit sa renunt.

Ca punct terminus al blogmeet-ului am ales locuinta Rob-ului lui D-zeu, Awesome, campion la clatite in zona Sagului care si-a pus la bataie vodka si ouale pentru a-l ajuta la zugraveala. Normal ca nu s-a zugravit nimic, mai mult, astia micii artistii Anca si Tudor Revine, si-au adus chitarile sa concerteze daca tot era apartament de scandal. N-a iesit niciun scandal, desi, la un moment dat mi-a trecut prin cap cat de cool ar fi sa vine sectorisul sa ne intrebe ce parere avem despre ultimul album Infected Mushrooms care suna pe 5.1. Concertul de chitari a schiopatat un pic pana la prima tura de clatite, probabil degetele erau prea unsuroase si alunecau de pe corzi, iar la final a fost complet suspendat pe motiv de complicatii la cartela. Gandesc ca utilizarea ei drept pana nu i-a priit si, in consecinta, a horatat sa se vada navazuta ca proasta-n papusoi. Clatitele au fost bune insa.

4 comentarii:

  1. Nici nu se mai vede ca lista a fost botezata cu ceai ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai, nimeni n-are lista de linkuri ? ca sa fur si eu de la cineva, ca imi e prea lene sa le iau "la mana"...

    RăspundețiȘtergere
  3. :((...pisica ei de boala si mamaliga lor de spitale...tot n-am ajuns la intalnire luna asta :((

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce chestie cu clatitele! Si mama mi-a facut exact acelasi lucru o zi mai tarziu!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?