26 octombrie 2009

13 comentarii:

  1. daca ati si produce ceva in loc sa pierdeti vremea v-as lauda. prefer Linux-meet sau PHP conference unde se discuta de dezvoltare software. banuiesc ca discutati de versiuni de bloggere gratuite si layouturi. pe bloguri nu se vede nici un rezultat in calitatea materialelor.
    check this out: http://blog.phpdeveloper.org/ ca un simplu exemplu.
    laudati-va cand aveti cu ce :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Paul: Observ ca ai ajuns din greseala aici si ti-ai dat drumu la gura aiurea. Intalnirile astea nu au nici macar o inclinatie spre tehnica, mai mult de jumate dintre noi n-avem nici o tangenta cu programarea. Iar cei care au, sunt satui de php si css si html-uri dupa 8 ore pe zi ca sa mai vina la inca o discutie. Se vrea o atmosfera relaxa(n)ta in care sa discutam cu oamenii nu cu profesia lor, nu desvoltam nimic altceva decat prietenii. Succes la conferintele tale...

    RăspundețiȘtergere
  3. Colajul arata foarte bine...ar fi interesant sa i se ia un interviu si lui mufica sa aflam parerile de dupa intalnire :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Bre, Mufica asta are mai multe poze ca mine... not fair! Data viitoare ma pozez si eu cu toate lumea in toate pozitiile posibile!

    RăspundețiȘtergere
  5. WOPS! Anda , in toate pozitiile...?
    @paul, frate unde te gasesc, am nevoie de vreo 2-3 baieti sa ma invete si pe mine despre blogu care mi-a fost facut de unu care m-a lasat cu ochiin soare... CUM SA FAC BANI???
    Mda, MUFICA RULES!
    RIM

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anda: nu te plange draga ca Mufica n-a fost la paintball. Acolo ti-ai facut de cap ca n-ai avut concurenta :)). Uite daca vrei facem un colaj cu alea :P in toate pozitiile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pozele de la paintball nu se pun, in plus chiar n-au fost in TOATE pozitiile! Stiu eu.
    Zic de blogmeet, ma iau si ma pozez cu toti, and that's a promise! Nici la banchet sau absolvire n-am facut asa ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca vei putea face asta la Halloween daca te costumezi in ceva interesant ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Un adevarat ostas Mufica; a adormit la final ca o catana batrana :D

    Multumim pentru pozne.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lol, ce tare. Îmi place aia când "îl pupă" Blogu.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Richie: super colajul
    @Anda: pai ce vrei... mufica e vedeta :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Na încă un blog care merită pus la bookmarks. Aviz lui paul care preferă întâlnirile unde "se dezvoltă ceva", aşa cum a spus şi Richie la întânlinirile între blogări în primul rând se pune accent pe socializare, dar ce să le ceri la programatorii ăştia, ei tot ce ştiu ei fac şi zic.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?