12 octombrie 2009

Fotoliul perfect


Cum sa va explic eu importanta fotoliului perfect? Apeland la imaginatia voastra: un loc atat de moale incat simti ca plutesti pe un nor, in care te afunzi incetisor pana in acea pozitie perfecta in care iti vine sa-ti tii respiratia numai ca sa nu te misti si sa te deranjezi singur. Cand ai ajuns in acea pozitie nu-ti mai ramane decat sa rostesti: Imi dati careva un pufulete? E greu de gasit un fotoliu cumsecade, ce sa mai zic de unul perfect. Majoritatea sunt tari, cateva au arcuri, o buna parte se deformeaza si nu-si mai revin, altele sunt fragile ca dracu, nu mai zic de fotoliile de birou, acele SCAUNE DIRECTORIALE. Prin natura serviciului ajung sa petrec uneori pana la 20 de ore intr-un scaun de-ala amarat cu spatar de burete pentru ca fostul SCAUN DIRECTORIAL s-a rupt! (The fat one did it!!) In consecinta imi cam fut spatele intr-o zi de munca si profit de orice moment mai la indemana sa ma ridic si sa zac pe o canapea de piele italiana umpluta cu vata care parca ma inghite cu totul.Asta la lucru.

Acasa insa aceeasi poveste: imi bag capul in calculator si scriu sau citesc blogurile cu orele. Tot intr-un scaun jalnic, dar ceva mai bun ca cel de la servici. Are roti si scartaie ca naiba. Asa ca scaunul preferat devine patul. Totusi mi-as dori un fotoliu dinala perfect cu sprijin de picioare, loc de bere in dreapta, cos pentru seminte, accesorii etc. dar moale si fin si elastic ca fundul de femeie tanara. In care sa te asezi si, literalmente, sa-ti vina sa dormi. In asa ceva mi-ar place sa zac cateva ore, atat cat dureaza un film. Si sa aibe aspect deosebit, nu doar un banal obiect de mobilier. Prestanta! Cand intru in camera sa strige la mine: Incaleca-ma, afunda-te in mine, scufunda-te, umple-ma, uff ... foloseste-ma cu incredere dupa placul tau! Sa fie atat de perfect incat sa eziti cateva secunde cand iubita intinde bratele spre tine dar tu erai in drum spre el. Atat de minunat incat atunci cand esti plecat mai mult timp de-acasa sa-i lasi o perna intre brate ca sa nu-ti simta lipsa. Da prieteni, genul de mobilier care ajunge sa te detina el pe tine, gata sa te transforme intr-un sclav IKEA. De-ala vreau acum :)).

Dar ma multumesc si cu un scaun panda-bear ca cel de sus, asa fluffy black and white cum e. Ziua mea e in februarie, get it?

12 comentarii:

  1. Ce drăguţ e fotoliul din imagine! :)
    Eu de multă vreme visez la un hamac. Şi pe hol mi l-aş pune! :) Aaa, da, şi ziua mea tot în februarie e! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum intelegi, Richie, de ce te vizitez eu asa de des cand esti la lucru? :))
    Acum pe bune, si eu visez la scaunul ala directorial. Dar cum pana la ziua mea mai e mult si bine, m-as multumi si daca l-as primi de Craciun. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ziua mea e in ianuarie:D...si vreau sa-mi maresc colectia de necuvantatoare de plus :D...get it?:P

    RăspundețiȘtergere
  4. @Corina: hamac e a doua chestie!
    @Dora: n-as spune chiar des... iar pentru Craciun tre sa fii cuminte si asta stim ca nu se poate, nu-i asa?
    @Todo: deci Panda plusati pentru Todo. Se aude?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Richie: postare consemnata pe lista de notificari si wishlist-uri pentru zile de nastere :) Sa vedem ce se poate rezolva pana-n februarie ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. I feel you. Şi eu vreau un fotoliu de-ăla all-purpose. Şi o cameră numai pentru el. Cu rafturi de cărţi un mini-home-cinema.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Raka: :)) ok
    @Cartitoiu: stiu ce ai in cap :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Postul asta e in concordanta cu ce mi se intampla si mie. ma doare saptele de mor si la lucru si acasa. am plecat in we la cumparaturi de scaun directorial si m-am oprit la Jisk. nu mi-au placut, nu mi-am cumparat. mai tre' sa merg la praktiker si selgros si sper sa imi rezolv problema cat mai curand ca fac naibii lombosciatica. :(

    RăspundețiȘtergere
  9. hm.. compromisurile ne mananca.. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. era si mai dragutz cel din imagine daca erau pinguini in loc de ursuleti panda ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. dragutz fotoliul ..si cred ca e si comod :D

    RăspundețiȘtergere
  12. tu-ţi dai seama ce mişto se prinde o beşină în ăla? dar dinaia de după o porţie de fasole bătută cu costiţă şi ceapă roşie .. ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?