01 martie 2009

Scoateti verificarea cuvintelor!


Va rog eu mult de tot, cei care aveti blog pe blogspot, renuntati la filtrul ala cu verificarea cuvintelor ca nu va spameaza nimeni automat. Iar daca-i om, tot va trece peste el. Va jur ca de 2 ani de blogereala n-am primit o data un comentariu nesolicitat (bine au fost si comenturi tampite, dar alea aveau pe cineva in spatele lor) asa ca toata "grija" asta e de prisos. Mai mult chiar, imi da mie batai de cap, si altora, care vor sa comenteze, si scriem acolo moartea caprioarei in rezumat de 2 pagini si apoi ne chinuim sa descifram ce mama naibii de cuvant scrie acolo si, evident, il gresim din prima si daca mai am si ghinion cu un refresh impiedicat, pierd toata afurista de scrisoare a III-a ce vroiam sa ti-o trimit off-topic.
Deci, la setari, tabul comentarii, derulati frumusel pana jos unde scrie "Vreţi să afişaţi verificarea cuvintelor pentru comentarii?" si selectati NUUU! Fiti si voi de comitet, ce naiba.. Daca apoi sunteti invadati de spam-uri accept cu stoicism sa-mi dedicati un post injurios!
Mersi fain!!

Later Edit: si deasemenea, rugam pe utilizatorii de wordpress "sa-si dezactiveze mizeria aia de Snap!" (de la Ovi citire).

7 comentarii:

  1. A! Pai am patit asa ceva si in locuri mai interesante. Evident ca am vrut sa semnez imediat petitia pentru a avea si Biblioteca Nationala o casuta. Pai acolo sa vezi faza: era ceva (eu zic pictograma chineza)am incercat de 8 ori diferite combinatii ale celor 2 litere. Am cerut schimbare-tot alea au fost. Ideea era sa semnezi nu sa fi filtrat cu pictograme dar...

    RăspundețiȘtergere
  2. nici nu stiam de asta...am dezactivat :D sorry daca te-am pus si eu in incurcatura ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. de obicei le cam nimeresc pe textele alea de pe Blogger .. da' sa vezi ce fain era la WeBlog, unde bagam codul corect de 3 ori pana se hotara scriptul sa-l valideze.

    so, yeah, "SCOATETI IDIOTENIILE ALEA DE CAPTCHA DACA NU AVETI PROBLEME GRR"

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Stefan: 8 combinatii de 2 litere. f tare :))
    @ adizzy: multumim frumos
    @ daimon: n-am avut ghinionul sa comentez pe multe webloguri, dar si la blogger, din graba mai greseam si eu de 3 ori.

    RăspundețiȘtergere
  5. De asemenea, as dori sa rog pe aceasta cale toti folositorii de wordpress.com sa-si dezactiveze mizeria aia de Snap.

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) ce se potriveste comentariul asta cu postul meu. Mersi piticule, daca vrei sa ma bagi in blogroll n-ai decat... in rest consider interventia ta drept spam!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici macar nu eram constienta de existenta SnapShot-urilor pe blogul meu pt ca nu le vedeam! Noroc cu Ovi... :))

    Richie, poate piticu a facut-o intentionat... ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?