01 martie 2009

Blogereala XIV

In lipsa de altceva: Zalist-ul!


Au fost prezenti: Andra, Cristina, Razvan, Dojo, Nebuloasa, Ovi, sora, Dan, Oana, Richie, Anda, Cosmin, Mihai J, Marius, Cristi, Florin Puscas + sotia, Ioana, Robintel, Raul, Alex Firus, Sirg, Petre (in vizita), Dani, Alice, Cezar, Horia, Danutz, Raka, Costel, Phantasma, Mrs Penny Lane (care initial am crezut ca e un personaj fantastic, mii de scuze) si cateva legende urbane, Kevin Spacey, hagihalef, Rasputin, Mrs Penny Lane, pe care ii rugam sa fie mai interactivi data viitoare.

Citind lista observ ca un sfert din oameni imi sunt necunoscuti, atat fizic cat si prin blogul lor, iar prezenta lor la blogmeet nu mi-o explic decat ca o consecinta fireasca a campaniei de spamare promovare facuta de Tomata in ajunul intrevederii. Asta la randul ei se datoreaza ingrijorarii ei ca nu vom avea participanti de chefuiala destui din cauza ca am fost atat de letargici incat am fixat-o de pe-o zi pe alta. Solutia ei a fost "atacarea" cu offtopic-uri a tuturor celor inscrisi in TM-99-Blog pentru a-i invita la intalnire. Fratilor, asta e, v-ati inscris, a-ti semnat disclaimeru' a-ti acceptat sa primiti ofertele noastre speciale de distractie!
Toate ca toate, cert e ca intalnirea cu numaru 14 a avut succes si am umplut inca o data Irish-ul cu 30 de oameni. Asa clienti ca noi nu gasesti la orice intersectie... Dupa ce-am rezolvat problemele de logistica (aranjat mese, recuperat scaune) intrunirea a intrat pe fagasul firesc: drinkin' and talkin' and drinkin' som' more. N-au lipsit nici partida traditionala de cuie cu care ne-a cinstit Nebuloasa ;) si niste meciuri de darts la care m-a multumit sa arunc cu ochiu' ca locurile erau adjudecate. Las sa mai castige si altii :p. Io m-am ocupat de muzica si am pus cu Anda vreo 15 melodii ca sa se simta oamenii bine, apoi am hotarat cu Ovi filmul pe care si-l doreste cadou. Va fi Watchmen! M-am conversat si cu cretzulina, cititorul meu din umbra, care mi-a marturisit ca reprezint sursa ei de informatii cinefile in plan local. Sunt realmente magulit :). Apoi Ioana mi-a amintit din nou ce neinspirat am fost sa scriu despre 24FUN exact in saptamana in care rubrica ei era in pauza. Terrible sorry!! Pe final am profitat de slabiciunea Alicei fata de vampirii sugaciosi pentru ca impreuna cu Raka sa lansam un debate pe seama Twilight-ului si a impactului vampirilor vegetarienti si sclipiciosi asupra fetelor romantice. Seara s-a incheiat cu achitarea unei note de plata umflate motiv pentru care propun ca viitoare intalnire s-o facem intr-un loc unde ne putem plati fiecare separat ce consumam!

10 comentarii:

  1. ca un fazan (ce sunte, de altfel), mi-am gresit propriu' link. Eu sunt bolovanu' de la numarul 6 din zelist si linkul corect este

    http://rakrychoo.blogspot.com/

    puii mei :)) asa patesc daca-s trancalau si vorbesc despre vampiri vegetarieni si sclipiciosi ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) dar de ce credeati voi ca eu is un personaj fantastic? :D is chiar placut surprinsa sa vad ca am aparut pe "zalist" (nu stiu cum, ce-i drept)...dar pt orice alte eventualitati...i'm like..alive you know :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Dra Penny, imi asum greseala in intregime. Probabil datorita faptului ca nu am fost "introdusi" unul altuia nu am putut asocia numele cu chipul si am crezut ca e inca o gluma ca si cele cu rasputin si seven, scrise pe zelist.. E vina mea, trebuia sa cercetez linkul, m-am corectat doar dupa ce te-am gasit la robintel trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. ahh, l-am ratat pe Kevin Spacey :))

    RăspundețiȘtergere
  5. A ieşit rău cu nota? asta nu e bine, tot timpul ieşea bine. Vezi care era diferenţa, si o împărţim frăţeşte intre cine e de acord :)

    RăspundețiȘtergere
  6. A iesit cum a iesit, vreo 50 de lei in minus, dar nu asta e problema pt ca eu cred ca fiecare a lasat bani destui si pt bacsis. Cred ca ne-or umflat-o un pic, sau or gresit alea, de cate ori comandam un suc si nu-l aduceau poate il marcau. E ciudat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta cu "vampirii sugaciosi" denota o totala lipsa de respect :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Au umflat sau nu, contează mai puţin, eu mă înscriu la cheta :)

    RăspundețiȘtergere
  9. twilight review UP! astept sa te tii si tu de promisiune

    macar tu ,c aanda si alice is domnite, nu prea te poti increde ca o sa faca un review cu adevarat critic la film :p

    RăspundețiȘtergere
  10. Vine vine in curand si asta :). Abia ce l-am furat la calitate buna :)) Mai tre sa ma si uit la el.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?