05 martie 2009

Albumul meu de debut [Leapsa]

Inca o leapsa, de data asta de la Ovi (sa traiesti tinere!) care imi place foarte tare. Ia uitati aici:

* Go to Wikipedia. Hit “random” or click here. The first random Wikipedia article you get is the name of your band.
* Go to “Random quotations” or click here. The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.
* Go to Flickr and click on “explore the last seven days” or click here. The third picture, no matter what it is, will be your album cover.
* Use Photoshop or similar to put it all together.


Cu alte cuvinte, trupa, titlu album si coperta random. Sa vedem ce-o iesit:

1. Wikipedia zice ca trupa mea va fi: Dialects of the Polish language.
2. Citatul care imi ofera titlul de album: "Traffic signals in New York are just rough guidelines." (am pastrat doar 3 cuvinte ca sa aibe un pic de sens)
3. Coperta de pe flickr va fi asta.

Le-am bagat pe toate intr-un photo editor si iata ce-a iesit: my first album! Dupa nume si fotografie as inclina sa cred ca va fi o trupa de ambiental and chill or something. Poate niste jazz atmosferic...


Leapsa asta o trimit urgent Andei, Alicei si lui Radu, dar evident ca poate s-o ia oricine isi doreste. E distractiva si originala.

5 comentarii:

  1. Hehe, ce frumos si linistit a iesit.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ovi: Sa stii ca asa imi pare si mie. Nici de le cautam eu nu gaseam ceva mai bun..

    RăspundețiȘtergere
  3. Uaaai, numa' un album pot sa scot??? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ma uit pe flickr la copyrightul pozei, este non-derivative works (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/deed.en), ceea ce inseamna ca fotograful desi iti da voie sa ii modifici poza. Poti sa o postezi la tine cu attribution, dar nu sa o modifici. Chiar am dat de o discutie destul de aprinsa pe net despre un grup pe Facebook de unde a pornit chestia asta: http://www.facebook.com/group.php?gid=51936262543 si mi se pare lipsita de respect fata de oamenii care isi posteaza fotografii pe flickr.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?