14 februarie 2009

Blogul lui Valentin

Nu pot sa trec cu vederea cat de putin a lipsit ca in loc de Richie ori Marius sa ma cheme Valentin! Daca stau bine si ma gandesc, in conditiile in care draga mea mama mi-a dat nastere la numai 2 zile dupa "sarbatoarea iubirii", trebuie sa fiu recunoscator comunismului ca n-a picat 10 ani mai devreme. In caz contrar, odata importat "sfantul inimioarelor de ciocolata", ai mei parinti s-ar fi simtit tentati sa dea un nume occidental intaiului lor mostenitor si astfel, peste zeci de ani, acest blog s-ar fi numit, cum altfel decat, Valentine's Day. Ce dulce ironie... :)

PS: Grupul baietilor liberi si fara responsabilitati saluta fraierii care alearga dupa cadouri! Peace. :O

11 comentarii:

  1. La multi ani de onomastica! pentru cel care ai fi putut sa fii :))
    cat despre faza cu Valentine's DAy, e prea tare!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca vreau sa ies in seara asta in oras. mi-e asa o frica de diabet...

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) inseamna ca maine iti urez la multi ani

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci...Aseară m-am plimbat in toată Unirii să găsim un loc eu şi cu prietenii mei...Viiise!! Am ajuns în complex, am băut o bere tristă şi am mers în Setup. Acolo nu era Valentine's day spirit şi mai bine....că mie şi-aşa mi se pare o porcărie.

    RăspundețiȘtergere
  5. ooof [aproape] Valentin mie nu mi se pare o porcarie. nimeni nu zice ca doar atunci trebuie sa te porti frumos cu persoana iubita, ci este inca o zi in care poti sarbatori iubirea. sunt atatea lucruri urate in lumea asta, de ce oamenii tin sa fie si impotriva acelora care nu fac rau nimanui? :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare faza! Dar despre fraierii care alearga dupa cadouri... hmmm... fraierii strang ceva in brate diseara spre deosebire de baietii fara responsabilitati care eventual se pot imbata tare tare incat sa se stranga unii pe altii in brate...

    Si in alta ordine de idei... LA multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Thanx Liz, much appreciated!! Io gandeam ca baietii fara responsabilitati pot strange mai multe fete in brate si ramane tot fara responsabilitati :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, asa le place lor sa creada si sa afirme! Daca s-ar dovedi a fi adevarat, toti baietii ar ramane singuri si fara responsabilitati... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si daca ar fi atat de multe fete dornice de "seriozitate" n-ar mai fi atatia baieti singuri si fara responsabilitati.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?