18 octombrie 2008

Zilele Filmului Hispanic 2008

Mi-a fost adus la cunostinta (thanx Julie) un lucru important pentru cinefilii mai non-conformisti, un pic satui de sezut in fotoliu si descarcat ultimele productii hollywoodiene de pe DC. Intre 20-23 octombrie la Facultatea de Arte, Str. Oituz nr. 4, Timisoara sus la Mansarda se desfasoara Zilele Filmului Hispanic. Nu e prima oara, au mai fost si merita sa mergeti la macar un film. INTRAREA LIBERA.
Vor fi 4 filme in 4 zile iar la prima vedere va recomand El Metodo de care am mai scris.

20 octombrie (LUNI)-ora 18.00: El metodo/Metoda Gronholm (regia: Marcel Pineyro, Argentina-Spania-Italia, 2005), - premiul Goya pentru scenariu.

21 octombrie (MARTI), ora 18.00: Ficcio/Fictiune( regia: Cesc Gay, Spania, 2006),

22 octombrie (MIERCURI), ora 18.00: Tu vida en 65 minutos/ Viata in 65 de minute (regia: Maria Ripoll, Spania, 2006),

23 octombrie (JOI), ora 18.00: Tapas/Gustari(regia Jose Carbacho si Juan Cruz, Spania, 2005). - premiul Goya in 2006 pentru regizor si actrita in rol secundar (Elvira Minguez).

Eu probabil ca voi merge la cel de marti, pentru ca am ajuns sa-l apreciez pe Cesc Gay dupa ce am vazut En la ciudad anul trecut la Zilele Filmului Spaniol si la cel de joi pentru ca la prima vedere pare cel mai interesant, si oricum programul nu-mi permite mai multe iesiri. Deci sper sa ne vedem pe acolo.

3 comentarii:

  1. Multzam de pont. Din nou :)
    "Tu vida en 65 minutos" a fost superb. N-am mai vazut demuuuuuult un film care sa ma impresioneze intr-atat.

    Si m-am si tulburat la primu' comentariu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe ma bucur ca ai fost. Exact ala am decis sa-l ratez (am fost la munca ieri) dar azi merg din nou. Poate ajungi si tu. Tapas e chiar bun si trebe vazut.

    RăspundețiȘtergere
  3. alina@: da e foarte frumos filmul

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?