10 octombrie 2008

Invitatie la radio

Ideea expusa de Simona la ultima nebuneala ... pardon, blogereala, s-a materializat intr-o invitatie scrisa si lansata in eter: bloggerii timisoreni sa pofteasca in Colivie.

"Dragii mei, duminica 12 octombrie ne intalnim din nou pe 88.8 FM la West City Radio, la emisiunea Colivia cu canari. Incepem, ca de obicei la ora 12.00 si terminam pe la 14.00. Ne puteti asculta si pe net la www.westcityradio.ro

Voi avea multi invitati, vreo 7 in studio si inca multi pe forum sau in direct. Vom vorbi despre blogging, despre ce inseamna un blog, cum se scrie, de ce se scrie, cati bloggeri mai sunt prin Timisoara, daca aceasta ocupatie benefica sau nu si … cate si mai cate!

Sper ca-i voi avea in studio pe Nuzzu, Richie, Andreea, Adeline, Ovi, Dan si Adi, iar pe voi ceilalti va astept pe forumul emisiunii http://www.westcityradio.ro/forum_posts/list/14 cu mesaje in direct."


Multumesc frumos, voi incerca sa ajung la emisiune, dar daca nu reusesc inseamna ca sunt la o nunta :). Sa ciripiti voi astialalti ca eu voi asculta in casti.

Un comentariu:

Comentezi?