27 octombrie 2008

Free Hug Me


Am cateva persoane in lista de "vorbitor" care sunt mai reticente la semnele de afectiune (in speta emotihug-uri). Pe acestea indeosebi as vrea sa le avertizez ca joi, 30 octombrie, voi fi pe strada cu o pancarda si voi imparti imbratisari. Gratis, fara numere de telefon sau mail-uri la schimb. Cei care vor sa faca la fel sunt asteptati intre 12-13 si 18-19 in Complex (as fi preferat alta locatie). Cred ca va fi amuzant, ca sa nu zic mai mult. Stiu ca Oana va fi pe-acolo deci nu ne vom plictisi :p. Cine mai vine?

Free Hugs e un "tratament social" inventat importat de cei de la Lumebuna si Aiesec si oferit in 13 orase din tara. Se elibereaza fara prescriptie si nu are efecte adverse. Indicat indeosebi celor depresivi care cred ca maine va fi mai rau.

17 comentarii:

  1. Ce tare. :) Io cred ca vin sa fac poze. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Cateva??? Stiam eu ca suntem mai multi :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @tomata: vino vino tu numa!
    @alice: am pus pluralul ca sa nu te simti stinghera :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Spor la imbratisat olteni in complex. Daca era Unirii poate veneam si eu :p

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca este neaparat cazul, dar as vrea sa va spun ca este o initiativa cat se poate de serioasa :) Nu este chiar inventata de noi cei de la lumebuna, dar ne bucuram ca reusim sa facem acest proiect in toata tara :) Va asteptam alaturi de noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. @bloodie: oltence fierbinti, te rog!!!
    @mihail: am auzit si anul trecut de ea, am vazut niste clipuri pe tube din Cluj si chiar a fost misto sa vad ca se tine si aici in TM. Cred ca as vrea un tricou dinala cu Free Hugs :)

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu as fi preferat alta locatie(da,sunt snoaba!so what?!:)))
    Oricum abia astept, ma bucur ca ni te alaturi !

    >:D< >:D< >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. M-as fi simtit speciala, nu stinghera ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Aiesec? Poate alta data, Richie. Bine spus, Bloodie. Spor cu oltencele sa aveti! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. @numaplictisi: Nu esti snoaba, esti doar ceva mai subiectiva. rezerva mea vine insa din faptul ca locul ala e frecventat aproape exclusiv de studenti. Ei au parte de suficiente imbratisari. Era bine sa le oferim si oamenilor de rand.
    @alice: pentru discutii "speciale" iti sta mess-ul la dispozitie ;)
    @roxid: don't get it... Ce-are Aiesec cu oltencele fierbinti? Si ce va opreste sa va luati la imbratisat in centru?

    RăspundețiȘtergere
  11. Hm. Pacat ca se intampla in complex... S-ar putea sa dati peste multi care sa nu aprecieze initiativa. Poate voi trece pe acolo si eu ca am cursuri. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Locuiesc în complex, cred că ştiu ce vorbesc Richie. :) La ce e bună o îmbrăţişare daca el/ea şrie că nu te ... la noapte? :)) Welcome to the jungle.

    RăspundețiȘtergere
  13. mi-au spus niste prieteni ca si ei au facut chestia asta in timisoara acum vreo doi ani inspirati de unul de pe youtube dar ca nu au fost asa receptivi oamenii. oricum, poate puteti sa schimbati locatia, in complex sunt numai tineri poate oamenilor care merg sau vin de la servici obositi, ingandurati, etc le-ar prinde mai bine. sigur nu se poate schimba locatia?
    cred ca o sa vin si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi se pare mie sau e rau inteles fenomenu?! Eu vad initiativa super simpla... scrie pe tine/tricou/pancarta free hugs/imbratisari gratuite... bun asta e tot ce trebuie sa faci... nu trebuie sa fie cineva receptiv... adica nu te duci sa tragi de oameni pe strada 'hai, imbratiseaza-ma! e gratis!'(am vazut ceva filmari asa penibile) cine vrea imbratisarea va veni! Ideea e sa le punem la dispozitie imbratisarile... nu trebuie sa tipi, sa faci reclama sa tragi de oameni... cine are nevoie de imbratisare va veni sa o ia de la tine cel care o oferi maine gratis... ca vine un singur om, trei sau treizeci... e faza ca ei chiar au nevoie, o vor si sunt destul de openminded sa inteleaga initiativa si sa profite...

    RăspundețiȘtergere
  15. Da Liz asta e ideea principala. Cine are de gand sa vaneze oameni ca sa-i imbratiseze n-are decat sa-si faca tricou cu "Hugaholic"

    RăspundețiȘtergere
  16. eu credeam ca e invers, voi mergeti si imbratisati oamenii (fetele pentru Richie :P)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?