28 februarie 2008

Bani

Proiectul lui Florin Piersic Jr. initiat in 2005 a devenit in sfarsit realitate. Lung metrajul "Bani" este alcatuit din 12 scurt metraje realizate de regizori profesionisti sau ne-profesionisti din intreaga tara care au lucrat gratuit si au asteptat peste un an pentru as vedea munca pusa la dispozitia publicului. Filmul este disponibil pentru a fi descarcat gratuit pe situl Vedeta.ro, unde puteti citi istoria proiectului si puteti vota episodul care v-a placut cel mai mult. Eu am urmarit cu interes bucata regizata de Noemi Dumitrescu (tinara regizoare timisoareanca, fosta membra a trupei Thespis) - Vineri dupa-masa - in care interpreteaza doi actori de teatru, Andreea Milici si Dinu Bodiciu (Aualeu).

2 comentarii:

  1. Mie mi-a placut mult "De unica folosinta", dar pot sa numesc si unul care nu mi-a placut deloc: Inoxidabil. Actorii alesi mi-au parut inexpresivi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a placut "guru/kiddo" si "trupuri.repaos si miscare". Interesant proiect. Unele mi s-au parut chiar foarte slabe (cel cu Piersic de exemplu).

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?