16 octombrie 2007

Coming soon...

Decembrie e luna in care se lanseaza o multime de productii hollywoodiene cu bugete uriase si pleiada de actori cu nume grele. Asa ca m-am interesat si eu sa vad cam ce ne asteapta la iarna, daca avem pentru ce sa iesim din casa si sa inghetam prin cinematografe.
1. The Golden Compass . Un epic-fantasy care se vrea noul Lord of the Rings. In sprijinul sau vin aceiasi producatori - New Line Cinema, aceeasi reteta - trilogia lui Philip Pullman intitulata His Dark Materials (deci se mai anunta 2 filme), si un buget urias de 150 de mil $ suficient pentru a realiza cele mai uluitoare efecte speciale. Peste toate astea ii avem pe Nicole Kidman, Daniel Craig si Eva Green. Trailerul il gasiti aici!

2. Youth Without Youth . Francis Ford Coppola vine si el in Romania sa filmeze. Si nu orice ci chiar nuvela lui Mircea Eliade - "Tinerete fara tinerete" aducand pe ecran alaturi de Tim Roth, o buna parte din actorii romani: Marcel Iures, Adrian Pintea(RIP), Mircea Albulescu, Alexandra Maria Lara, Anamaria Marinca(432), Florin Piersic Jr, Dragos Bucur etc. Un teaser gasiti aici!

3. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street . Johnny Depp si Helena Bonham Carter sunt preferatii lui Tim Burton in materie de cuplu "ciudat" (vezi Corpse Bride si Charlie`s Chocolate Factory) si unii din putinii actori care il ajuta sa-si satisfaca pofta de "creepy". Ultimul lor film e povestea unui barbier, Depp, care urmareste sa se razbune pe toti cei care l-au nedreptatit si l-au despartit de fiica-sa. In misiunea lui e ajutat de patroana unei placintarii - H.B. Carter, la fel de psycho ca si el. Filmu se inspira dintr-un musical de pe Broadway :)). Trailer aici!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?