24 aprilie 2012

Ma duc la PRbeta. Iar.

Mai sunt vreo 8 zile pana la startul celei de-a doua editii PRbeta, conferinta regionala de comunicare online care s-a nascut acum un an in Timisoara. Desi un asemenea eveniment e adresat mai degraba companiilor care comunica online sau vor sa priceapa mai bine ce presupune treaba asta, organizatoarele (Cristina si Titza) m-au invitat si pe mine (si probabil ca si pe alti bloggeri mai reprezentativi) ca sa raportez de la fata locului cele intamplate. Ceea ce voi si face. Si poate ca, din una-n alta, mai invat si eu ceva metode noi de seductie a companiilor ca sa se implice in ideile pe care Marele Ecran le are pe masa de lucru.

PRbeta, editia a 2-a, va aborda in acest an comunicarea de brand, migrarea brandurilor din offline in online, campanii de succes in online, metode de monitorizare ale brandului si campaniilor, tipuri de interactiune cu alte companii, comunicarea cu presa si bloggeri, adica toate chestiile uzuale ce tin de PR. Mai importanti decat temele dezbatute vor fi insa speakerii invitati, ei fiind garantia ca cele spuse nu-s nascoceli.

Vor vorbi la eveniment: Sorin Psatta (BBDO Group), Andrei Roșca (Agenția Spada), Clarence Ceniza (Agenția THEY), Victor Kapra (jurnalist freelancer), Cristian Manafu (Evensys), Bogdana Butnar (Google România), Alexandru Negrea (BCR), Flavius Bunoiu (Casa de Cultură Oradea), Dan Sântimbreanu (Siemens), Cristina Popescu (Romtelecom), Alina Crâncău (Farmec) și doi speakeri surpriză.
Fara indoiala toti sunt oameni cu experienta (online sau offline) si vor avea multe lucruri interesante de spus dar ramane de vazut cat de bine o vor face. Pe unii i-am mai vazut/ascultat (Bogdana Butnar, Victor Kapra, Cristi Manafu) si am incredere ca si prezentarile de anul asta vor fi pe gustul meu. In ce-i priveste pe ceilalti sper doar ca vor fi in forma.

Conferinta se va desfasura in data de 3 mai la Hotel Timisoara iar biletele se pot achizitiona online de pe saitul evenimentului - www.prbeta.ro/inscrieri. Care lucrati prin companii ce vor sa intre pe online sau sunt deja acolo dar lucrurile nu merg stalucit poate ati vrea sa dati un mail sefilor vostri. Daca achizitioneaza 3 bilete primesc 10% discount. Iar studentilor care vor sa fure meserie li s-a facut o oferta de nerefuzat: - 50% discount. Bineinteles, cu carnetul vizat :).

Evenimentul este organizat de PRbeta în parteneriat cu Hotel Timișoara, Hostel Costel, Asociația Amvest și The4thFloor, cu susținerea Romtelecom, BCR, Timișoreana, PayU, Porsche Timișoara și cu ajutorul partenerilor media: TVR Timișoara, KISS FM, IQads, Smark.ro, PR România, Best Jobs, 24FUN, Press Alert și Ora de Timiș.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?