18 aprilie 2012

Incubator107 @ Timisoara


Un grup de oameni entuziasti au inceput un proiect misto la Bucuresti si acum il plimba prin tara in ideea de a face puisori provinciali. Incubator107 reprezinta un amalgam de ateliere inedite, tinute de voluntari si sustinut prin donatii, al carui scop este de a-i invata pe altii diverse hobby-uri sau, eventual, ajuta sa si le descopere. Cu alte cuvinte se vrea o platforma de sustinere pentru oamenii pasionati care vor sa tina ateliere de creatie si sa-i invete pe altii tot felul de trasnai de la reciclat creativ la calcat camasi, jonglerii, origami, step, tarot sau mers pe sarma. Deci un fel de curs intensiv de hobby-uri sau o sezatoare cu mesteri si prajituri.

incubator107 este locul în care oricine poate învata pe oricine, orice. In fiecare luna, se aleg noi ateliere pe baza propunerilor primite de la persoane pasionate, amatoare sau profesioniste intr-un anumit domeniu. Pot fi ateliere de gatit, dansat, jonglat, mesterit, meditatie, masaj, origami, gradinarit....aproape orice, cat timp este o învatatura transmisibila si practica.
incubator107 isi are originea in Bucuresti si functioneaza cu succes de un an de zile, dar vrem sa il ducem in toata tara. Am fost deja la Cluj si Iasi si acum venim la Timisoara pe 21 si 22 aprilie pentru a gasi o asociatie sau un grup de tineri care ar vrea sa preia stafeta de la noi.


La Timisoara venim cu un maraton de ateliere in Scart si Cuib D'Arte: improvizatie, jocuri interactive, mobila din carton, jonglerie, reciclare creativa, step dance si dansuri aromane, calcat camasi:) In plus venim la pachet cu trupa Late Summer care ne va canta o serenada sambata seara, 21 aprilie.
Asadar, sambata in Cuib si duminica in Scart o sa fie taraboi mare. Programul e mai jos:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?