07 decembrie 2011

Revine Scoala de Blog

Azi incepe o a doua editie a Scolii de Blog. Cei care treceau pe-aici si-acum doi ani isi mai amintesc ca am fost unul din 'profesorii' primei editii, alaturi de Dojo, Andrei si Dan. Intr-o serie de 4 cursuri-workshop le-am povestit atunci unor tinere studente (si unui student) despre ce inseamna un blog, cum sa-l faca, chestiile tehnice de baza in wordpress, despre redactarea articolelor, documentare, un pic de SEO si de conduita blogosferica. Aportul meu a fost atunci mai insemnat la lectia despre articole review, cu un tip de prezentare "cum sa..." in care le-am impartasit elevilor din experienta mea cu Marele Ecran

Acum iata-ma cooptat si in a doua editie organizata de baietii de la blogu.lu si Facultatea de Stiinte ale Comunicarii, intr-o echipa pe jumatate schimbata fata de acum doi ani. Cristina si Corina vor lua si ele loc la catedra bloggerilor si impreuna cu mine si cu Dan vom face tot posibilul sa le bagam in cap celor inscrisi ce inseamna bloging si sa ingrasam comunitatea locala cu niste sange proaspat. Prin urmare intre 7-21 decembrie o sa fiu cam ocupat cu lectiile. 

4 comentarii:

  1. Hey!
    Pt a te inscrie la scoala de blog trebuie sa fii student la comunicare/jurnalism sau poti sa fii..liber profesionist? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Perioada de inscriere s-a incheiat la 1 decembrie. Azi au inceput cursurile :). Nu era musai sa fii student dar dansii au avut acces in virtutea parteneriatului dintre organizatori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fain :). Si o fosta colega de-a mea de faculta a fost la prima tura.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?