05 decembrie 2011

Gandul zilei: Unde-i Adevarul in (punct)ro?

Uneori te apuca asa un sictir de presa asta romaneasca ca-ti vine sa vomiti. Aproape regret ca cele mai multe ziare au iesit de pe print. Daca nu ma insel cea mai buna utilitate a lor era aprinsul sobei in odaile comuniste. Acum le-au luat locul pliantele de supermarket, alti manipulatori de texte. Iti vine sa-ti iei lumea gura tevii si s-o trimiti intr-un loc mai bun. Si totusi nu renunti sa speri la o... minune?


7 comentarii:

  1. Sfat de om batran: foloseste-ti viata citind o carte buna, vizionand un film sau plimbandu-te.

    Eu am uitat de cand nu mai citesc ziare. Daca vreau vreodata dovezi de lipsa de logica elementara deschid 3 minute tembelizorul (mai mult nu rezist).

    RăspundețiȘtergere
  2. Io am renunţat de mult să mai citesc de-astea, da' ocazional, mai noi, am 2-3 ore când trebe să stau la birou şi n-am de lucru. La filme nu mă pot uita, cărţi nu pot citi (am încercat şi varianta cu ebooks, da' nu prea mere) şi-atunci răsfoiesc presa. Mă crucesc de fiecare dată şi-mi aduc aminte de fiecare dată de ce NU mai citesc presa şi de ce NU am teve.

    RăspundețiȘtergere
  3. tot in genul asta e si articolu asta:

    http://www.zf.ro/profesii/un-roman-care-vrea-sa-mearga-la-harvard-i-a-uimit-pe-americani-cu-cea-mai-mare-nota-la-testul-de-admitere-la-facultate-9029135

    Cea mai mare nota, pentru mine însemna ca e primul, dar defapt sunt 384 de studenți cu cea mai mare nota...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Darael: pai cam asta si fac. insa uneori am nevoie de informatii despre ce se petrece in jurul meu. sunt si articole bune dar din pacate prea putine.

    @Cartitoiu: i feel you...

    @Dani: multam. de la ei nu ma asteptam sa fabrice titluri senzationale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, am o propunere de colaborare pentru bloggerii din Timisoara. Ma poti contacta la adresa de e-mail blogatu@gmail.com pentru a afla mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Blogatu: Salut. Daca ai o propunere pentru blogerii timisoreni trimite-ne un mail la comun. Am pagina de contact cu adresa de mail, twitter etc... Comunica-mi ce ai de comunicat si nu ma tenta cu "detalii".

    RăspundețiȘtergere
  7. Richie, jurnalistu' a vrut sa verifice din trei surse si n-a gasit decat doua si ca sa nu se supere nimeni, a lasat ambele variante :)).

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?