13 iunie 2008

Ce noapte!

Ziua de 13 le-a purtat ghinion doar Italiei si Frantei, ceea ce e un lucru minunat. Prima a fost la un pas sa fie batuta de nationala noastra, a doua a fost umilita la randul ei de Olanda, o echipa perfecta, care in 2 meciuri a aplicat 2 lectii de fotbal adevarat campioanei (3-0) si vicecampioanei mondiale (4-1).
Mai intai vreau sa ii felicit pe baietii nostri care au jucat unul din cele mai frumoase meciuri vazute de mine la un campionat european/mondial, sa-i pup manusile lu Lobont fara de care la ora asta as fi sfasiat perna cu dintii si sa-l mustrez pe Muuuuuttuuuu pentru ca m-a adus de la extaz la agonie. Speculator dezavarsit pe seama unui Zambrotta incetosat, dupa ce ne-a urcat in slavi cu golul inscris in poarta macaronarilor, a reusit sa rateze singur cu Buffon si apoi sa bata cel mai prost penalty din viata lui :(( Totusi respect pentru munca lui si a celorlalti, mai ales a lu Banel (am auzit ca s-ar fi incalzit in jurul stadionului, ca nu era destul loc de alergat inauntru) si mult succes in meciul urmator cu Olanda aka The Eliminator. Care Olanda sper sa o lase un pic mai moale ca s-a calificat deja in sferturi si nu mai are nevoie sa ne dea o caruta de goluri. Dupa ce le-a dat 7 Italiei si Frantei, un pronostic privind rezultatul meciului cu Romania ar fi chiar imposibil de dat. Asa ca ar fi de apreciat daca s-ar odihni o vreme si ne-ar lasa sa ne facem jocul. Iar daca nu, sunt sigur ca Chivu and Co. isi vor da sufletul pe teren pentru a smulge un egal. Ca cine stie, fotbalul e cu surprize. Hai Romania!

6 comentarii:

  1. Cred ca o sa iasa bine marti. Mi se pare ca mereu ne ajustam jocul la nivelul celellalte echipe. :)) Poate vom reusi sa ne ajustam si la Olanda.

    Un egal nu mi se pare imposibil mai ales ca, cel putin teoretic n-ar mai trebui sa fie asa motivati.

    RăspundețiȘtergere
  2. offtopic : cum e Funny Games? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. patru stele din cinci in opinia mea :D. naste sentimente ciudate in tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. oooof, de abia astept sa il vad! dar vreau neaparat la cinema si nu cred ca vrea nimeni sa mearga cu mine la un astfel de film :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Io vreau sa zic asa: imi place mult de tot postul tau, de fapt vreau sa te laud pentru mai toate posturile care au subiecte ce mie mi se par cateodata plictisitoare, pentru ca reusesti sa le faci interesante si eu le citesc pana la capat. :)
    Second, maaaaai ce m-o mai durut burta de emotii... nu-i bun campionatul asta pentru psihicul si fizicul meu. si io sper sa nu ne bata prea tare, sa fie un pic mai blanzi cu noi, desi am incredere ca s-ar putea sa ne descurcam mai bine ca si cu Italia. :) Cred ca ai nostri sunt destul de motivati sa ii elimine, daca nu pentru fotbal, macar pentru presitigiul Romaniei. Om vedea marti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi pentru aprecieri Tomatina, inseamna mult pentru mine. Cat despre emotii...bine ca am o inima puternica. Om vedea la batranete :D

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?