02 august 2013

Alergatura cu noaptea-n cap

Timisoreni, in caz ca n-ati aflat deja, sambata, 3 august, de ziua Timisoarei, suntem invitati la o alergare de seara prin oras. Un cros nocturn de 4 km prin centrul orasului care are si o componenta caritabila: o strangere de donatii pentru sectia de ortopedie din Timisoara. Nu e exclus ca intreaga actiune sa aibe si un efect benefic asupra tonusului individual si sa alunge oaresce insomnii acumulate in cursul saptamanii..


Înscrierele se vor face înainte de eveniment, între orele 20.30 și 22.30, în fața Primăriei Timișoara, de unde la ora 23 se va da startul Crosului Nocturn. Locul de start este și locul de finish.
Organizatorii spun că nu există taxă de înscriere, dar participanții sunt încurajați să facă donații de 10 lei pentru o secție de ortopedie din Timișoara. Campania de strângere de fonduri este destinată pentru conștientizarea comunității locale că starea de sănătate este importantă și avem nevoie de servicii medicale de calitate atât pentru prevenție, cât și pentru tratament.
La deschiderea Crosului Nocturn vor participa reprezentanți ai Primăriei Timișoara, ai Consiliului Județean Timiș, ai Athletic Club Maraton și un medic de specialitate în ortopedie. Apoi, la finalul alergării, primii sosiți vor fi declarați câștigătorii celei de-a doua ediții a Crosului Nocturn. Felicitări și diplome de participare vor primi toți cei care se înscriu și aleargă pe întreg traseul.
(alergotura.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?