18 iulie 2013

Gura tigancii cand te pizduieste...

tot norocul ti se risipeste. Nu e o vorba din batrani dar ar putea deveni. Am inventat-o in drum spre o cafea dupa o intalnire 'apropiata' cu o reprezentanta a etniei de culoarea romului. Imi vedeam de treaba mea pedaland voiniceste spre Unirii cand am dat de un semafor functional intr-o intersectie pe care de obicei o traversam fara pierderi de viteza. Am decis sa astept si, in clipa in care s-a inverzit organu', io si inca o masina ne-am imbulzit sa ne luam drumu'. Dar la fel de repede ne-am desumflat pentru ca pe zebra abia inrosita se deplasau ilegal niste morcovi, oameni de la salubritate cu portocaliile lor etichete. In fruntea lor o piranda fara fusta se misca ca o adevarata bulibasa, in ritm de promenada de parca ar fi adunat mai devreme toate gunoaiele de pe malul Timisului. 

Luand act de mina mea dispretuitoare si incordarea tipica unui sprint pe doua roti blocat in fasa, mi-a adresat cateva vorbe de duh ce sunau a propunere de cunnilingus cu partile ei private si, foarte probabil, usor iritate. E posibil sa fi zis si ceva de ochelarii mei de soare dar n-am luat-o personal. Dat fiind ca nu cunosc jargonul de ghena m-am prins cu intarziere ca mie imi erau adresate politeturile si, catarandu-ma de zor pe soseaua ciuruita, am strecurat in sertarul cu injuraturi inca una proaspata. O suta de metri mai incolo mi-a cazut aripa la bicicleta si era sa mi-o calce un autobuz. Coincidenta, pesemne... 

Un comentariu:

  1. :)))))))))), bine nu mai rad, da-mi inchipui cum ai dat jos din pod toate injuraturile cunoscute si i-ai urat sa i se usuce de tot buruiana!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?