02 februarie 2013

Intermitentele vietii

bilantul primei luni din 2013 arata astfel: la job 2 colaboratori au decedat subit: un portar si-un zugrav. infarcturi sau ceva de genu... aveau ei o varsta, dar nu foarte inaintata (+50). acasa, lucrurile stau mai bine: taica-miu e proaspat somer, eu am luat prima amenda de circulatie in 15 ani. cred ca se putea si mai rau. dar oricum, nu-s cele mai optimiste parghii pentru a ma scoate din depresie... btw, cred ca sufar de ceva depresie... am gugalit... se pare ca prezint 5 din 11 simptome: tristete sau senzatie de gol emotional, inutilitate sau neputinta, oboseala si lipsa de energie, pierderea interesului pentru activitati care inainte imi faceau placere, dificultati in concentrare sau aducere aminte. yep, i have it all... lucrul bun e, ca intotdeauna, constientizarea problemei... sau asa se zice... in fine, macar nu-s alcolic sau ceva mai costisitor... depresia, fuck it, o dovedesc cu ochii inchisi si-o mana legata la spate.

in rest, nimic nou sub soare... ba, am castigat o carte la sorti, La rasarit de Eden... incerc sa-mi amintesc daca s-a mai intamplat asta vreodata... well, memoria nu mai e ce-a fost... in fine, acum citesc Frankenstein in original... fuck Mary Shelley... la 19 ani folosea niste slove de tre' sa tin un dictionar in imediata vecinatate... elocventa gotic-romantica, ca dantela neagra pe-un ciorap de dama...

ps... depeche are o piesa noua... e misto. ca'n heaven.. o mica intermitenta.

3 comentarii:

  1. Penumbra este o otrava dulce. Cel mai important pas este cel de la constientizarea faptului ca ai inghitit otrava si iti place, pana la a o scuipa afara din tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. acum ca vad ca te bantuie si pe tine, ma simt mai linistita ca am sarit intalnirea de duminica, doar de lehamitea de a infrunta ziua gri si ploioasa de afara.
    eu zic ca mai e doar un pic si vine soarele, in toate modurile posibile. imposibil sa fie mereu asa...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?