11 februarie 2013

Incep PRbeta Talks

Mi s-a adus la cunostinta ca vineri, 15 februarie, se da startul in urbea noastra la niste runde de discutii informale pe tema comunicarii online cu si dinspre companiile locale. Cred ca era o miscare inevitabila data fiind viteza cu care se misca lucrurile in aceasta zona si nevoia oamenilor care activeaza in ea de a se specializa unii pe altii cat mai repede astfel incat comunicarea sa devina din ce in ce mai sinuoasa si mai lipsita de echivoc. Una sau doua conferinte pe an sunt insuficiente iar dovada e fara doar si poate derapajele din online. Prin urmare, o data la doua luni, oameni pregatiti in domeniul asta se vor intalni pentru a impartasi din experienta proprie intr-un mediu relaxat, numai bun de raspuns la intrebari. Prima editie are loc vineri, 15 februarie, ora 19 in Sevastia's Book.

”Am invitat specialişti în comunicare din mai multe companii care îşi desfăşoară activitatea în Timişoara. Ne dorim să facem schimb de informaţii şi experienţă, să oferim companiilor din oraş un spaţiu relaxat, în care să găsească răspunsuri concrete la întrebările lor despre cum să comunice mai bine brandul şi produsele sau serviciile pe care le comercializează.” detaliază Oltea Zambori, organizator al evenimentului.

Cristina Puţan, cealalta organizatoare a evenimentului, mentioneaza: "Ne-am bucura să vedem la eveniment reprezenanţi ai companiilor din oraş, freelanceri şi studenţi pasionaţi de comunicare." Înscrierile se fac online, prin formularul de pe site-ul evenimentului până în data e 14 februarie, inclusiv. Participarea este gratuita. Locurile insa limitate.


La PRbeta Talks vor vorbi:
Monica Sandu, Managing Partner Profil Advertising
Mioara Popescu, Senior Consultant Profil Advertising - Project Manager "Parcul Natural Lunca Muresului"
Alexandra Palconi, Marketing Specialist SinPRO
Onuţ Lascu, Director Executiv SinPRO
Dragoş Chioran, Marketing Specialist Syneto
Roxana Robotin, Office Manager Q Beauty Timișoara

PRbeta Talks este organizat de Asociatia Amvest, cu sustinerea SinPRO, în calitate de partener principal.

Un comentariu:

Comentezi?