05 decembrie 2012

Un-friend zone

Potrivit legii reciprocitatii pentru fiecare friendzone inventata ar trebui sa existe si un loc construit in oglinda cu rol de un-friend zone. Acolo sa-ti depozitezi dezprietenitii de pe retele sociale, stalkerii banati din messenger, haterii de pe twitter, greselile de-o noapte de care nu-ti amintesti decat atunci cand esti foarte beat si aproape de a le repeta, dusmanii inofensivi de la locul de munca sau amicii din copilarie care n-au tinut pasul cu tine in urcusul scarii sociale si de care acum te rusinezi ca-i cunosti. Pe scurt, acele fiinte pe care ai prefera sa le uiti dar ceva in sinul tau parca nu te lasa, o constiinta sau ceva asemanator, habar n-am. Asa ca-i tii pe toti gramada intr-un ungher al memoriei, ca intr-un trashbin pe care nu-l golesti niciodata. Insa daca pe fratii si surorile lor din friendzone ii tii acolo de dragi ce-ti sunt, sau, dupa alti teoreticieni, de prasila pana te simti gata sa-i duci la altar, pe-astia mai vitregi si mai urgisiti, ii lasi sa cada-n uitare si foarte rar ii mai reactivezi in forma de odinioara. Si asta doar asa, ca o curiozitate de colectionar, sa-i vezi cum se zbat in lumina ta smechera... 



3 comentarii:

  1. era odata un asa loc, dar era doar pe facebook. Ii spuneam purgatoriu. Era acolo, intre accept friend si decline. Acum sunt subscriberi :)) Exista si alte locuri pentru aceia pe care nu ii mai vrei... Myspace, Hi5, oracolele pierdute din liceu, cauta-i ai sa gasesti acolo

    RăspundețiȘtergere
  2. Intotdeauna am invidiat intr-un fel oamenii care pot sa scrie despre altii ca si cum ar fi ei miezul universului. Evident, pentru ei insisi, chiar sunt.

    Dar mie nu imi iese. Nu pot sa bag oameni in trashbin, pentru ca am defectiunea de a incerca sa ii inteleg. Din pacate, chiar si pe cei care nu merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu totii avem acesti "ii inteleg, dar prefer sa nu-i mai am aproape". Sunt oamenii care au ramas impotmoliti in etapele pe care eu le-am depasit. Daca m-as intoarce la ei, as simti cum scad in marime si refuz sa cresc. Ei asta au facut, au refuzat sa creasca.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?