06 septembrie 2012

Se vinde Odiseea Spatiala

Din motive de rafturi burdusite cu carti si ceva ratiuni financiare (adica sa-mi finantez alte achizitii) am decis sa ma despart de seria lui Arthur C. Clarke - Odiseea Spatiala. Sunt 4 volume, intre 200 si 300 de pagini fiecare, format hardcover, aproape noi (adica s-au uzat doar printr-o singura citire). Sunt strict pentru fanii genului SF, admiratorii lui Clarke sau colectionari. Eu m-am decis ca nu-s cartile pe care le-as lua pe-o insula pustie asa ca n-am nici o problema sa ma despart de ele. Le-am citit, le dau mai departe.


M-am gandit sa le vand la pachet, la un pret bun, asa incat sa iasa de-un chilipir pentru cine si le doreste. Adica 60 de lei. Pentru transport afara din Timisoara se mai pun si niste taxe de posta (vreo 8-9 lei). Oricum iese mai putin decat o achizitie de la Nemira care, la 45% discount cat e acum, vine aproximativ 90 de lei + transport. Cum ziceam, chilipir.

Deci, cine e interesat sa lase un comentariu sau sa-mi scrie un mail (richie.tm@gmail.com). Cine nu, poate are un prieten :)). 


2 comentarii:

Comentezi?