18 septembrie 2012

Clujeni, brandul la control!


Maine plec la Cluj sa vad ce se ascunde in spatele unor renumite branduri din inima Ardealului. M-au invitat TVdece-ii, adica Alina si Razvan, ca sa fiu oaspete de onoare in Cluj Brands Tour ed. 2, actiune care are drept scop identificarea brandurilor originare locului si aducerea lor la cunostinta ne-clujenilor. Am presimtit inca din start, vazand doua firme cu rezonanta puternica in urechile sexului opus, Farmec si Jolidon, ca voi fi cumva intr-o minoritate. S-a confirmat, caci plec la drum cu patru femei serioase ale online-ului timisorean: Titza, Andreea, Cristina si Alexandra, dar asta nu e deloc un indiciu ca atunci cand va fi sa ne distram o vom face “ca fetele”. De asta ma voi asigura personal.

Dar pana la distractie mai e pentru ca niciodata nu m-am dus la Cluj sa tai frunza la caini. Prima oara am fost pentru muzica, a doua oara pentru film, a treia in interes de servici (blogger la schimb) iar acum plec sa aflu tainele succesului unor companii importante de-acolo (Napolact are o traditie de 100 de ani iar Electrogrup desfasoara lucrari de infrastructura electrica si telecomunicatii pe tot curpinsul tarii). Iar daca nu le aflu macar sa ma aleg cu ceva povesti interesante de la oamenii care le reprezinta. Voi descoperi asta in zilele ce vin. 

Ar mai fi si situatia ca vin si bloggeri din alte colturi de tara deci va fi o ocazie bunicica sa mai strang cateva maini neobosite. Keep in touch.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?