13 septembrie 2012

Cine ne mai controleaza zilele astea?

Probabil ca era vremea sa se intample si asta. Un corp de control care sa verifice calitatea printurilor in firmele care opereaza in acest domeniu. Poate asa vom scapa de bannere si afise nu doar inestetice dar si cu greseli gramaticale de clasa a 5-a. Parca-i si vad pe baietii in negru de la Agentia de print inarmati cu echerul sau lupa masurand pixelul si pozitia cratimei. Daca credeti ca fabulez inseamna ca n-ati vazut afisul asta:



Dupa cum vedeti se intampla in realitate. Poate e o gluma (desi ma intreb cine s-ar zbate atat ca sa faca doar o gluma?) poate e un semnal de alarma la o anumita lipsa de profesionalism in mediul asta de afaceri, habar n-am. Ramane de vazut. Iar printerii ar face bine sa-si revizuiasca felul in care aplica Standardul de Calitate si Securitate a Tiparului (SCST) ca poate se lasa cu amenzi. Ca acum avem autoritate de control. Aud ca primele controale incep in Timisoara din 17 septembrie. Asa zic aradenii. Bine mai, tot noi primii...

In fine, pareri? Stiu ca ultima chestie de care aveam nevoie era inca o agentie dar cum nu-mi place sa ma murdarim pe maini mi-e ok sa stiu ca-s altii gata sa verifice cerneala.

3 comentarii:

  1. Este doar o gluma.
    Sau o reclama mai spectaculoasa facuta oarecum amatoricesc.
    Decretul enuntat acolo, A.P. nr. 741/2011 se refera la demiterea unui procuror pe motiv de pensionare.
    Siteul agentiadeprint.ro apartine firmei S.C. DCP MEDIA S.R.L.care ghici ce face?
    Exact, print. Adica e o tipografie. - http://www.dcprint.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar azi m-am lipit de un flyer si ma intrebam ce e cu "Agentia"..dar acum ca am citit post-ul si comment-ul ma intreb cine si de ce ar cheltui bani pe flyere..sa fie publicitate "ascunsa" ??

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?