08 iunie 2012

Noul Parc al Copiilor

Am dat ieri o tura prin noul Parc al Copiilor din Timisoara profitand de faptul ca era zi de munca, amiaza si puteam sa pedalez prin el fara teama de a accidenta niste pusti prinsi in jocurile copilariei. N-am de zis decat atat: niste bani (2 milioane de euro) cheltuiti cu folos. Nu mi se pare o suma chiar asa de mare. Am un parc in zona modernizat de Petrom cu vreo 100.000 de euro si e o zecime din Parcul Copiilor. Deci, alei retrasate, arbusti noi plantati, locuri de joaca pentru toate varstele si care solicita imaginatia, carusel, trenulet electric, pista de minigolf, traseu de barcute pe apa, labirint verde (ce-i drept mai tre sa creasca), trambuline, tobogane si hutulusuri plus multe locuri de odihna: banci, hamace etc. Probabil cea mai utila investitie sunt cele doua toalete noi si ultramoderne instalate in parc... din punctul meu de vedere atentia pentru igiena e etalonul de civilizatie al unei societati. Am inteles ca se mai deschide si o cofetarie, se repara tunelul groazei si mai sunt niste instalatii de adus si montat. Presimt ca Parcul redevine un loc potrivit ca sa-ti duci odrasla in timpul liber... Nu comentez deschiderea lui chiar in campania electorala intrucat nu-mi pierd vremea cu discutii lipsite de valoare. Indiferent cine a luptat sa fie gata, parintii copiilor ii sunt recunoscatori...












3 comentarii:

  1. Mi se pare saracacios. Puteau sa fie mult mai multe tobogane, balansoare si alte ghidusii pe care sa 'te dai'. Daca iti mai aduci aminte, vechiul, cat de comunist era avea de 5 ori mai multe locuri unde puteai sa-ti spargi capul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partial de aia l-au inchis. A murit cineva. Dar ai dreptate s-ar putea aduce inca cateva tobogane si hutuluse. Totusi, nu am vazut sa fie coada cand am intrat eu.. Nici nu se mai merge in Parc ca pe vremuri ca sunt alte solutii la indemana.

      Ștergere
  2. Arata fain in poze, tre' sa trec si eu pe acolo. Nici nu mai stiu cum arata inainte sa-l inchida.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?