10 mai 2012

PS-uri (4)

Apropo, stii ca, pentru o vreme, chiar am avut impresia - sau, ma rog, am sperat - ca, daca vom sfarsi, va fi un caz dinala tipic de crima-sinucidere. Adica tu ma-nseli iar eu te strang de gat si-mi trag un glonte-n cap, sau, io te-nsel si tu-mi pui niste arsenic in piure si-apoi iti tai venele-n baie... Intr-un final insa, apatia ne-a ucis pe-amandoi... Ce amatori... Ma intreb daca doar eu vedeam perechea aia de zaruri de la oglinda berlinei ca un cuplu de indragostiti atarnati de-aceiasi craca...

8 comentarii:

  1. si eu care speram sa n-ai masina. nu stiam ca-ti place piureul. vezi, cat de putine lucruri stiu despre tine... imi mai arunci cate un indiciu, sau nu, ma induci in eroare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am masina, imi place piureul dar mai mult cartofii prajiti si nu sunt fascinat de sinucideri pe cat s-a crede.. am insa o inclinatie spre drama.

      Ștergere
  2. Glonte, arsenic? Not very classy! Există cărţi despre omoruri şi sinucideri stilate... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum adica not very classic :))? E definitia clasicului? Duc lipsa de stil, asta is de acord, acum cand exista atata bibliografie.

      Ștergere
    2. "Classy" inseamna "elegant". Nu am pomenit de nimic clasic. :-)

      Ștergere
    3. In cazul asta, imi asum balba. Abia ce m-am trezit :).

      Ștergere
    4. Esti scuzat pana iti bei cafeaua :-)

      Ștergere
  3. ca ai adus vorba de masini. un fir de inspiratie.

    Chrysler, e o masina americana, desi cica e un hibrid, amestec de continente. imi place ca are si ceva european in el, se vede. speram sa fie ales pentru ultimul Bond, macar pentru intalniri. e ca si Bond vechi si totusi nou. drept, itangibil, arogant, isi cunoaste potentialul. e foarte destept. se misca, incet, nu se grabeste, detasat. nu are retrovizor. doar inainte. e vulnerabil si in intimitate, cred, banuiesc, agresiv. il atrag masinile mari, bine infipte, cred ca japoneze. na, o iubire mai veche, o disputa, razboiul din Pacific. dar e o marca. e special, nu si-l permite oricine.

    a fost o incercare, cred nereusita.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?