08 martie 2012

Femeia intr-o coaja de nuca

Hai, tu, macar azi lasa-ma sa scriu pe tine! Cum de ce? E o fantezie de-a mea, sa-ti folosesc pielea drept pergament si sa-mi astern niste ganduri pe ea. Si ce daca-i ziua ta? Tocmai de aia! Consider-o drept un cadou. Nu, nu e legat de tine... Sau partial... Da, pervers pe naiba. Las’ ca vezi tu... Te uiti in oglinda... Bine, iti citesc eu unde nu te descurci. Ok.

******

Uite aici sub sanul drept ti-am scris ceva de adorat. Inseamna ca fara un “obiect al devotiunii” nu poate exista speranta unei comuniuni depline. Nu rade, poate fi orice, e simbolic. Ca un memento ce-ti rezuma identitatea. Aici pe bratul stang, de la umar pana la cot, scrie ceva de respectat. Inseamna ca eu, in deplinatatea facultatilor mintale, iti accept tie libertatea de a hotara in cele ce te privesc si ca am incredere in judecata ta. Facem compromisuri, sigur, doar ne respectam. Aici pe burtica, dupa cum vezi, am scris ceva de ocrotit, ca sa-ti aminteasca tie de dorinta mea de face totul sa ne fie bine iar mie sa-mi dea curaj si incredere in propriile forte. Nu, nu sterge inca!
Priveste, pe spate am scris ceva de sustinut, gandind ca daca e vreun vis sau ideal de-al tau, oricat de ambitios ar fi, care are nevoie de sprijin de orice fel, sunt gata sa-l ofer. Normal ca astept la fel, ce credeai... Kuala Lumpur, femeie! In fine, aici pe ceafa ti-am scris ceva mic de tot, sa nu ti se urce la cap. Da, stiu ca nu poti vedea, asta-i ideea. Ok, iti zic. Scrie ceva de invatat. Pai daca n-aveam ce invata crezi ca mai umblam atat dupa tine? Asta-i tot... Cum ce-s cu mazgalelile astea?Nimic deosebit, cateva chestii esentiale care sa-mi aminteasca ce cautam unii dintre noi la o femeie... adica, pe langa sex regulat si mancare calda.

4 comentarii:

Comentezi?