02 ianuarie 2012

O schimbare de dispozitie

prima oara in multi ani cand am avut un concediu atat de lung si nici un plan pentru el. l-am irosit aproape in intregime. timp pierdut sau castigat? habar n-am. practic n-am stiut in nici una din zile ce voi face in urmatoarea. fie c-am zacut in casa si m-am indopat cu filme fie ca m-am deplasat pana in prima cafenea deschisa ori primul pub, unde m-am indopat cu licori dulci-amare si din cale-afara de aromate, nici o actiune n-a fost altceva decat materializarea unui impuls de moment. am abandonat controlul. m-am lasat dus de ritmul vietii. n-a fost nici rau nici bine dar a fost mai putin stresant. mi-a schimbat dispozitia.

am mers mult pe jos. in special noaptea cand ma intorceam acasa si strazile erau pustii. multe momente de reflectie... zeci de articole bunicele s-au irosit cale de 1850 de pasi. multe baterii consumate.

incet, incet devin om de stiinta. mai corect, cercetator. cultiv relatii speciale si le urmaresc evolutia. le hranesc cu mine si le protejez de intemperii dar las sa se dezvolte cum doresc. unele cresc frumos, altele sunt pline de noduri si carcei si probabil ma vor sugruma intr-o buna zi. altele pur si simplu mor. dar asta-i viata. poate una din ele va inflori intr-un anume fel ca s-o pot aduce acasa.

lumea-i plina de minciuni albe, de neputinta si lipsa de intelegere. eu sunt primul din spatele ei care va spun ca prea multa polemizare nu aduce decat o si mai clara polarizare. calea de mijloc se dilueaza. nu cer schimbare. eu sunt primul care strig ca nu ma pot schimba. cer constientizare, acceptare si abandon confruntational. sa ne relaxam anul asta... problemele vor fi acolo si la anu’.



sweet disposition
never too soon
oh, reckless abandon
like no one’s watching you

9 comentarii:

  1. ...prima oara in toti acesti ani ai mei, cand de mai bine de un an am facut doar ceea ce am simtit...concluzia?!
    ...am vazut prea multe...am cunoscut prea multe tipare umane...si din tot acest amalgam, nu pot sa spun ca este unul care sa ma faca sa spun "exista speranta"...la ora asta, sunt doar dezamagita si mai singura decat am fost...prefer plimbarile tale decat sa ma mai prefac alaturi de cineva...fac asta destul de des ...revelionul l-am petrecut singura intr-un apartament super aglomerat de oameni, prieteni cu fiecare...printre ei era si fosta mea mare iubire de care m-am despartit in noaptea de revelionul dintre anii 2010-2011...fix la 12 noaptea...ma uitam la el si nu-mi batea nimic...era totul gol...ptr ca asa ma simt din acea noapte...goala...doar cand m-am dat in Torp Park in Tornada, am simtit acut golul din mine si atunci am inceput sa urlu in incercarea sa il dau afara ...apoi sa plang de deznadejde ca nu pot...si schimbarea ta de dispozitie...e dispozitia mea zilnica...

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ai vrea, asa ca pentru un inceput de an,sa scrii un eseu despre iubire.Despre iubire, ce inseamna ea.Te rog!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim: nu esti singura care s-a despartit la un revelion.. daca noi am trecut peste o sa treci si tu. umple-ti golul ala cu chestii care te distrag: alcool, muzica, filme, carti, plimbari etc.. iar daca ai timp, scrie. scrisul e uneori terapeutic. e exorcizare..

    As vrea sa scriu, intr-un moment al vietii... deocamdata simt ca n-am decat banuieli despre iubire si o gramada de intrebari. o sa reflectez. :) take care.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deprimare generala.


    HAHA.Aaa, n-o lua chiar asa in tragic, nu s-a intamplat nimic din toate astea, de revelion am stat acasa, cuminte, nu beau, nu fumez, doar ca simteam nevoia,orice, ceva spus asa pe nerasuflate, asa fara sa stai prea mult pe ganduri. In acel moment al vietii, de care vorbesti, nu stiu ce sa zic, e mai bine sa scrii atuci cand se intampla, atunci in starea aia de euforie simti ca poti orice, mai tarziu, devii patetic, o sa para un fel de jurnal al lui Don Juan, nu sunt interesata. Ma interesa ce inseamna, cred ca nu stiu, sau poate am vrut sa-mi umplu plamanii cu asta pentru anul acesta. Atat!



    Aveti grija de voi!

    RăspundețiȘtergere
  5. scuzele mele

    am gasit ceva mai jos

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru cuvintele frumoase :)
    Se pare ca sunt cam multi de "anonimi" pe aici :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Apropo, super melodia...chiar zilele trecute am publicat-o pe pagina mea si am primit destul de multe lik-uri :D
    Mie una, imi da o dispozitie de bine.
    Multumesc ca ai impartit-o cu noi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok anonimelor m-ati confuzat :) N-ar strica sa folositi un psudonim ca sa va disting si eu.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?