19 decembrie 2011

Dupa 4 ani, astia suntem

Cand au inceput intalnirile de bloggeri in Timisoara nu s-a pus problema "viitorului" nostru ca si comunitate, nu s-a avut in vedere o directie sau un plan anume, eram doar niste oameni care-si cautau 'semenii'. Dupa ce ne-am cunoscut un pic si-am adunat ceva experienta am crezut ca putem face lucruri marete daca ne asumam o identitate comuna. Adica daca ne organizam un pic. 

N-am dus pana la capat organizarea insa ideea a ramas vie si ne-am dat seama ca nu ai nevoie de formalitati ca s-o intretii. E o nevoie viscerala de apartenenta in fiecare din noi iar TM99Blog satisface acea nevoie. Nu avem nevoie ca TM99Blog sa faca efectiv ceva pentru noi sau pentru Timisoara pentru ca suntem noi dispusi sa facem astea in numele ei. 

Datoram succesele noastre (si) comunitatii si "inobilam" comunitatea cu reusitele noastre. Nu suntem autosuficienti, atotstiutori sau infailibili dar stim ca atunci cand ratam exista o plasa de siguranta sub noi. Ceilalti. Oameni cu aspiratii, temeri si orgolii asemanatoare, pasionati si frustrati de lucruri asemanatoare dar care sunt constienti ca exista o zi pe luna in care lasa totul deoparte si nu sunt nimic mai mult decat prieteni iesiti la o bere impreuna. Asta-i toata ideea. Asta-i ce ne uneste in ciuda diferentelor si diferendelor existente in si intre noi. Tm99Blog simbolizeaza aceasta idee si dupa cum bine stim o idee e foarte greu de ucis.

Sambata am pus oarecum in practica aceasta idee. Peste 50 de oameni ne-am strans sa aniversam 4 ani, cu cadouri de Craciun, tort delicios de la Ottima Pan, bere si petrecere dansata. Ne-am organizat in online si ne-am distrat in offline. This is who we are.











restul pozelor din album - Cristi Sitov.

3 comentarii:

  1. a fost tare fain :) multumesc ca sunteti asa minunati! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. O fost şi Rob? El sigur a venit pentru tort :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioi, în prima poză arăt de parcă sunt desprinsă din videoclipul jui M. Jackson, Thriller. :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?