30 noiembrie 2011

Recurente muzicale

De Grimus ma leaga niste amintiri placute. Intr-un fel, as putea spune ca mi-au afectat cursul vietii. Ritmul ei. Mi-au adus un pic de culoare. Un pic de frumusete. Poate a fost doar o coincidenta insa dupa un concert al lor acum vreo 3 ani chiar am avut parte de un pic de ... nush cum sa-i zic, iubire!? O emotie acolo, ceva foarte placut si intens pe care doar eu o pot cataloga. Vointa mea e definitie. N-a fost chiar imediat insa atunci s-au sadit germenii, oarecum, si nici n-a durat prea mult dar a fost ceva necesar. Si neasteptat. Am intrezarit de unde si in ce fel poate intra lumina in vietile noastre... Si am primit-o cu bratele deschise.

Anyway, Grimus revin au fost in Timisoare pe 29 octombrie in club Setup promovandu-si noul album, Egretta, din care acum au lansat un prim videoclip - Face the light. 


2 comentarii:

  1. Richie, Grimus au lansat deja Egretta la setup in 29 octombrie. Linkul tau e la un eveniment din data de 9 octombrie 2010 :) Nu stiu de unde ai scos-o cu 9 decembrie

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, e clar, sunt intr-o pasa proasta. Am tot avut impresia ca o sa ma duc la concert. Facebook, btw, e de tot cacatul.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?