11 noiembrie 2011

De ce mi-as dori un Iphone 4S?

Poate o sa vi se para dubios ca un nesimpatizant al filozofiei lui Steve Jobs (fie-i tarana usoara) de a cuceri lumea prin produse seducatoare si inovatoare sa-si doreasca un iphone dar n-am putut rezista la intrebarea celor de la Vodafone: de ce mi-as dori un iphone 4S? Exista mai multe motive si nici unul (!) nu are legatura cu faptul ca nu sunt utilizator Apple:

- e singura sansa prin care as putea dobandi unul pentru ca in veci nu mi-as cumpara unul. nu e vorba de antipatie ci doar de faptul ca nu am fost sedus de toata canalele lor de comunicare asa incat numai "cumpararea" mea cu un asemenea telefon ar mai putea functiona.

- in caz ca totusi n-ar fi iubire la prima utilizare exista sansa sa-l schimb pe-un ipad2. tableta aia imi place si mi-ar fi utila la citit comics si rasfoit bloguri.

- vreau s-o cunosc pe Siri. in felul asta m-as putea alege cu o asistenta personala cu care sa am doar o relatie  profesionala.

- Vodafone imi e dator pentru diminetile in care operatorii sai m-au trezit aiurea si pentru mesajele nesolicitate. un voucher de 1000 de euro m-ar face sa uit lucrurile negative.

- ar fi o dulce ironie ca eu sa fiu in acelasi timp ultimul blogger local cu smartphone dar primul cu iphone 4S. 

2 comentarii:

  1. Heeeei! Imi place sa cred ca eu am fost ultimul blogger local cu smartphone :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am smart phone dupa cum ai aflat cand nu am dat semne de viata pe twitter :)).

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?