31 octombrie 2011

Grolsch Party, laser frate!

Din punctul meu de vere exista cateva ingrediente care fac o petrecere sa fie sau nu reusita. Sa le luam pe rand:

- locul: sa fie un spatiu generos, usor accesibil, user friendly si nefriguros. O hala dezafectata poate indeplini rolul asta atata vreme cat atmosfera incalzeste locul. La Under Distracşăn doar 15 minute am tinut geaca pe mine. In rest, locul a fost incapator, accesul gratuit dar cu invitatie (insa nu au fost absurzi cu cei fara) iar barmanii suficient de prietenosi.

- muzica: sa fie tare dar nu asurzitoare ca sa mai putem schimba o vorba. Cat priveste genul acreditat, aici fiecare isi alege petrecerea la care sa se duca. Under Distracşăn a fost in primele ore "doar ok" cu mici portiuni  de "foarte misto" in functie de inspiratia tipului de la platane. Acid-house si techno industrial au fost tag-urile pieselor. Am inteles ca mai incolo lucrurile s-au incins asa de bine incat si politia a dat join. Ca la disco.

- bautura: in cazul fericit ar trebui sa fie multa si sa fie gratis. Petrecerea Grolsch a fost un caz fericit. Mai stiu cateva marci de bere care m-ar face cel putin la fel de fericit :). Le astept, hale avem destule.

- mancarea nu trebuie decat sa existe! Fiind insa o petrecere branduita de o marca de bere mai inchidem ochii si tinem post. Dar niste alune mergeau minunat cu berea.

- atmosfera sa fie una de bunastare totala, cu oameni veseli si chititi pe distrat. Sunt binevenite laserele si luminile difuze plus jocurile interactive. Under Distracşăn a avut niste lasere bestiale si ecrane touch imense pe care se juca un Pong modern.

- animatoare: la fel, sa existe. Under Distracşăn n-au avut ceea ce le-a redus ceva din coeficientul de distracşăn. Data viitoare vrem animatoare. Si-un MC n-ar strica.




Tragand linie apreciez ca utila si satisfacatoare petrecrea Grolsch, una de care aveam nevoie dar pentru care am fost nitel nepregatit (fizic, caci urma o zi de munca).

2 comentarii:

Comentezi?