20 septembrie 2011

Ma duc la Oradea

Ma rodea invidia de-o vreme ca tot ii vedeam pe astia mai freelanceri cum se carau prin tara la toate chermezele internetice, pr-istice si culturale de parca intrasera zilele lui 2011 in sac si se pravalea calendaru mayasilor peste noi ca tsunami-ul lui 2012 (filmul).. Asa ca mi-am pus status vizibil de calator disponibil si-am fost pescuit in caravana timisorena ce se va deplasa in weekendul asta la Toamna Oradeana. Care "toamna" e decat cel mai important festival de tip cultural-sportiv din capitala Bihorului. Anul asta e la editia cu numarul 20 si pentru a trambita cum se cuvine o asemenea cifra rotunda organizatorii au facut definitiv pasul 2.0 si-au scos tunurile mediei sociale in prima linie. Si-au zis bihorenii in san: bai timisorenii astia dau toata ziua din gura cu "banatanca" lor, clujenii nu-si mai incap in online de atatea evenimente, albanezii deschid portile cetatii cand au ei chef si pur si simplu arunca cu sute de euroi iar noi avem cea mai buna palinca si, si.?? Ma gata, ii musai sa-i aducem pe toti la Oradea. Si uite-asa m-am trezit io pe lista neagra a Toamnei ca blogar oficial.

Din pacate voi fi prezent acolo doar la startul chermezei care, sa fim intelesi, va tine vreo 3 saptamani, din 23 septembrie - 12 octombrie, timp in care va curge la robinetul cultural cu expozitii, concerte, teatru, stand-up comedy si tot felul de manifestatii puse la cale de Casa de Cultura din Oradea, Primarie si partenerii lor (programul complet aici). Daca pe acelea nu le voi prinde eu ci alti invitati oficiali, weekend-ul cred insa ca imi va fi suficient s-o cunosc mai intim pe Doamna din Crisana, sa-i admir podoabele istorice si, eventual, sa-i cotrobai pivnitele cu bere si palinca. In scop profesional, normal, ca un fin degustator de licori nobile ce sunt. Si, cine stie, poate prind si-un film...

6 comentarii:

  1. De ce primesc pe mail articolele tale la doua zile dupa ce le scrii? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar nu stiu.. Ai incercat sa folosesti google reader ca sa te abonezi la un RSS? e aproape instant updatat si poti pune mai multe bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru doua bloguri pe care le urmaresc? :) Nu-mi place, vreau in mail :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine mai tine minte.. Hai ca am cedat..folosesc Google Reader :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?