24 august 2011

Misterele Timisoarei


 foto by Luci

Cum e posibil ca intr-o dupa-amiaza linistita de duminica, pe o strada secundara, cu linii de tramvai si intr-o zona rezidentiala, o Dacie sa faca dragoste in felul asta cu zidul unei case? Adica soferul n-a avut nimic de spus? Pur si simplu a dat buzna? Posibile explicatii:

- soferul era preocupat sa asculte modificarile noului cod rutier. Cand a aflat de scoaterea punctelor pur si simplu s-a pierdut cu firea. Ii mai lipseau doua ca sa-si reinoiasca permisul.
- la radio spuneau ca parcul auto al Terrei numara acum 1.015.000.000 de autovehicule si a simtit ca trebuie sa se implice.
- e curtea lui si asa parcheaza el.
- defectiune tehnica SI eroare umana caci nu poti avea una fara cealalta in cazul unei Dacii, stiut fiind ca orice defectiune tehnica nereparata pe loc cu o surubelnita e o eroare umana.
 
Ps: articol inspirat de amicul Lucian care, plimbandu-se intr-o duminica pe strada 1 decembrie a dat peste un adevara mister timisorean.

3 comentarii:

  1. De obicei cand aud frane pe sosea sau vad asemenea imagini ma intreb "Oare era femeie la volan?"

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ai vazut cazut doamnei avocat din Texas care a condus intr-o "bucata" de ciment proaspat....?

    RăspundețiȘtergere
  3. varianta mai sadica - trecea pe acolo vecina enervanta cu al ei chiwawa care latra toata noaptea (zzzz Disney Chanel e de vina pentru asta)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?