18 august 2011

Curs de AI la Stanford

Sper ca chestia asta sa mai intereseze macar o persoana ca sa n-o scriu degeaba. Deci prestigioasa Stanford University ofera niste cursuri gratuite si online pentru studenti din intreaga lume. Unul dintre ele se intituleaza Introduction to Artificial Intelligence si va fi predat de Sebastian Thrun and Peter Norvig (Director of Research la Google). Detalii despre modul de desfasurare si inscrierile se pot face aici. Daca va pasioneaza, desigur. Lectiile incep in octombrie si pana acum s-au inscris cam 100.000 de persoane. Mi se pare o initiativa extraordinara. Programa va fi cea de la Stanford, se vor da examene si chiar daca nu primesti un certificat de absolvent sansa de a studia cu profesori de acest calibru n-ar trebui ratata. Oare mai sunt si alte universitati care fac asa ceva? Ma indoiesc.


3 comentarii:

  1. Sunt o multime de cursuri free tinute de universitati de prestigiu. Trebuie doar sa cauti. Uite la prima pozitie pe google:

    http://www.openculture.com/freeonlinecourses

    Succes la cursuri - am vazut ca sunt si ceva despre filme ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca acum ceva timp(ani) ma uitam la un curs de drept kind of live streaming de la Harvard parca si a fost mind blowing, comparativ cu sistemul nostru de predare. btw1 i signed up pt inteligenta artificiala and btw2 u saved my summer cu ideea asta de cursuri online

    RăspundețiȘtergere
  3. uhu...ma inscriu si eu....ar fi frumos sa ia acest exemplu mai multe universitati

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?