26 aprilie 2011

O carte cadou [Leapsa]

Cred ca ideea acestei lepse a pornit de la niste oameni care nu erau siguri daca se mai dau carti cadou cu diverse ocazii si vroiau astfel sa afle/inspire/determine un raspuns pozitiv. Ori sa-si faca reclama in lumea "culta" (a se citi citita). Pe mine m-a gasit leapsa asta prin gratia Cristinei si, desi n-aveam nimic de dovedit intrucat mi-e greu sa-mi imaginez oameni care n-au primit sau oferit o carte cadou, mai ales ca in jurul meu cartile zboara mai ager ca porumbeii, m-am executat orbeste si am "donat" inca o carte din rafturile mele numa ca sa scriu aici ca da, oamenii isi mai ofera cate-o carte. Recipienta cadoului e blogerita FaraSfere, o mica obsedata intr-ale teatrului care tot mi s-a laudat in ultima vreme cu ultima piesa a celor de la Aualeu - Ferma Animalelor. M-am gandit ca nu i-ar strica sa citeasca si cartea lui Orwell. Atat.

In rest, ca sa revin la problema de fond, nu cred ca exista cineva in cercul meu de prieteni si cunostinte (si-s multi al naibii) care sa nu aprecieze o carte buna: fie beletristica fie poezie, fie motivationala sau un album de fotografie. Si nu mai mentionez cate carti am primit si eu in ultimii ani asa moka.. Probabil cin' s-aseama s-aduna. Habar n-am.

Bun, si fiindca-i leapsa provoc mai departe niste blogeri(te) sa faca cinste cu o carte buna cuiva mai putin apropiat... Deci mester Boghi, Elza si Anne, s'il vous plait...

3 comentarii:

  1. multumesc. o sa daruiesc o carte cuiva necunoscut, dar nu de pe blog

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooh, la asta m-ai prins! :D
    Biblioteca mea e foaaarte, foooarte săracă, toate cărţile pe care le am sunt primite cadou de la prieteni. De cele mai multe ori împrumut cărţile de la bibliotecă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sacosa pentru carte:http://pack.madeinstudio.ro/cumparaturi/cooper

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?