12 martie 2011

Parov Stelar au fost superStelari

Misto festival s-a intamplat aseara in Timisoara. Scottish Pub i-a adus de data asta pe bune in oras pe Parov Stelar & Band iar concertu a fost epic. In deschidere au mai prestat Cover Band, facand incalzirea publicului cu slagare variate (multumim chitarei lui Crisovan si vocii dlui Bebe), si baietii din Publika care mi-au crescut pulsul pana la un nivel orgiastic cu un cover Muse - Uprising. Bine, au mai dat si covaruri Depeche, Coldplay, U2 si chiar Rammstein, dar ala dupa Muse a fost electrizant. Numa bun de atatat instinctele primare de concertoholic.

Iar cei de la Parov Stelar au fost frumosi, energici si au sunat excelent. Din pacate cei 2500 de oameni prezenti n-au prea avut loc sa danseze ca tipul asta intrucat locul era realmente ticsit. Insa un numar rezonabil s-au imbracat accordingly. Which iz good. E bine sa vezi ce se mai poarta pe la festivaluri, gen.. ce cravate, ce fulare, ce posete, palarii sau ce minore. Despre bere un sigur cuvant: Becks. In vreme ce eu am apreciat alegerea, e de porc sa nu mai ai variante.. dar poate au fost sponsor UNIC. Oricum insa, 7 lei mi s-a parut cu 1 leu prea mult. Despre vodci, wiski-uri si cube libre numa de bine, pret egal.

Locul de desfasurare (Centrul Regional de Afaceri) pare insa potrivit pentru asemenea manifestari din motive pur arhitectonice: e spatios.. Nu exista in Timisoara un club cu asa o capacitate. In plus acustica a fost bunicica. Dar o chestie de reprosat organizatorilor ar fi de fapt doua: garderoba si toaleta. La garderoba era o coada cel putin la fel de lunga ca si la intrare si daca erai om politicos iti lua cel putin o ora ca sa ajungi la scena. Iar despre toalete (marea problema pe care organizatorii de concerte din Romania par sa n-o priceapa) nici nu am cuvinte. Numai doua bai? Cu atatea fane Parov Stelar? Si la 2000 de oameni deserviti de un bar de 50 de metri si 20 de barmani? E un centru de afaceri, for god's sake, un loc expozitional, sunt sigur ca exista mai multe toalete decat 1+1. Mai ales ca evenimentul a durat vreo 6 ore. Bine ca nu sunt un pudic si n-am probleme cu marcat teritoriul.. dar stiti bacul ala.

Anyway, ce-a fost a fost, sper sa existe o editie a doua mai intensa si mai reusita. Parov Stelar rulz.



Ps: poze misto au facut astia de la Opinia TM.

5 comentarii:

  1. parc-ar fi relatarea pe care am facut-o eu imediat dupa eveniment. :) eu is curioasa care-o fost faza cu solista, ca era alta decat cea de drept. ca la fotbal, cu echipa a doua in deplasare in tarile mai slabe?

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat graiesti... si intr-adevar, cele mai reusite poze la Opinia Timisoarei.

    RăspundețiȘtergere
  3. yap, asa inteleg si eu ca e noua solista.
    amu, desi am stat noi doi destul de aproape, eu una de sonorizare am fost fff dezamagita. daca nu era atata puhoi de lume ma caram de numa numa, cu tot cu banii dati pe belet.
    cat au cantat publika am sfintit si eu tufele, eu as zice ca o fo a no no no

    RăspundețiȘtergere
  4. Probleme mari cu organizarea, la cozi ma refer, am eu o alergie la ele, dar asta e. Macar sa fi amplasat niste toalete ecologice, ca la TM Base

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?