30 martie 2011

Mai ajutam niste copii?

Azi ma transform in portavocea altora, insa e pentru o cauza buna. Mi-a ajuns la urechi ca astia micii de la Gradinita Lenau ar sta cam prost cu jucariile dar mai ales cu cartile pentru copii in limba germana. Cum eu nu mai am jucarii de cativa ani iar de carti in limbi straine duc si eu lipsa apelez la cititorii blogului asta care poate sunt ceva mai inzestrati. Prin urmare, daca va lasa inima sa va despartiti de jucariile voastre sau ale copiilor vostri, dar mai ales daca aveti ceva jocuri si carti pentru mintile crude de 4-6 anisori (indicat ar fi pe limba lor, germana) v-as fi recunoscator sa le oferiti copiilor din Lenau. Ca si intermediar va sta la dispozitie Oana de la Cafe Mokum, unul din parintii cu copii la gradinita respectiva. Ea pastreaza legatura cu educatoarele de-acolo si va poate confirma daca lucrurile oferite se pot accepta.

Asa ca va solicit cateva minute de gandire: daca aveti ceva nemţesc de dat din casa.. comentati aici, treceti prin Mokum, scrieti-le la cafe[at]mokum.ro sau sunati-ma pe mine (desi eu nu am mai multe informatii) si vedem cum rezolvam.
Ps: Cris, Oana voi aveti urechi mai multe, poate pasati apelul asta. :)

3 comentarii:

  1. Întâmplător, chiar am niște cărți de copii în germană. Nu-s multe, dar le dau cu drag. Și niște jucării mai am, să văd ce se mai poate folosi din ele.

    Dragii copii merită ajutați.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma, io vineri plec in Germania. Sa vad daca pot aduna ceva de pe-acolo, de pe la prieteni, rude si rubedenii. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi fetelor, astept sa vad cu ce veniti :p

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?