15 februarie 2011

O viata de invidiat

Cred ca cei mai multi stiti ca io-s mare iubaret de caini, in principiu caini de talie mare, cu care la o adica sa te poti lua la tranta fara teama ca-i strivesti dintr-o eroare. No, ideea e ca in acelasi timp sunt si iubaret de ursi (si intre altele de lupi dar despre asta cu alta ocazie) iar aseara mi-am dat seama de un lucru. Daca se dovedeste dupa lasatul cortinei ca, ce sa vezi, ai sansa sa te reincarnezi sau ceva de genu', apai io vreau sa ma renasc urs! Da, urs sovietic de Kamceatka! Aseara m-am benoclat pe Nat Geo si jur de nu mi-au dat lacrimile la ce viata duceau ursuletii astia de 200 de kile in coasta Siberiei. Deci 2 luni pe an trai lejer, mirosit flori, lungit la soare pe iarba, tavaleala. Patru luni dat la peste ca-i sezonu' cu somonu', pescuiala la ape mici, vrednicii pestoci aratand asa de apetisanti ca-mi venea mie, om mare, sa rontai unul crud de pofta. Iar apoi, dupa ce s-a asigurat burta de peste, valea in barlog pentru 6 luni ca vine iarna cu ger de -30. Pai ziceti, nu-i asta viata mai buna ca cea de roman. Cred si eu. Mno asa, deci, unde tre' sa platesc pentru un abonament cu 7 reincarnari incluse? Pachetul Urs de Kamceatka desigur.

7 comentarii:

  1. Pentru reincarnare prefer o viata in apa. Vreau sa fiu delfin. Unul mic si simpatic :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-ar placea sa fiu leu, tigru, pantera sau o felina de genul acesta in alta viata. Insa la fel de mult mi-ar placea si o pasare, nu stiu care insa, una care si sa traiasca mult si care poate sa zboare.
    Sau daca nu, ar fi ok si un urs, da polar :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Gerhald: smart!

    @Mihai: un vultur plesuv sau o acvila, aia viata :)) Ursii polari sunt f misto dar am auzit ca au probleme cu habitatul, se cam topeste calota. Plus ca-i frig al dracu'. Dar Leu, viata de rege nene.

    @Elza: merge si rezervatie atata vreme cat e suficient de spatioasa. Unele animale sunt foarte legate de o zona, nu-s asa colindatoare ca tine :p. Sau e mai mult o chestie psihologica?

    RăspundețiȘtergere
  4. he he he colindam colindam noaptea :)

    nu stiu ce sa zic. cred ca in rezervatie esti mai iubit, dar libertate nu. intr-adevar, trebuie sa faci o alegere... grea alegere pt un wild :)

    RăspundețiȘtergere
  5. In conformitate cu multiversul tau esti deja urs, ce-ti mai bati capul ;) ?

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?