27 ianuarie 2011

O expozitie smechera

Prieteni, incepand cu 1 februarie suntem invitati sa luam parte la un "eveniment cultural inedit, nascut din pasiunea unor oameni pentru inovatie si comunicare": expozitia intitulata "De la primele scrieri la multimedia. O scurta istorie a comunicarii si mai mult..." Oferta de exponate aranjate in Muzeul de Arta reuneste obiecte aduse din muzeele transilvanene si banatene si se adreseaza publicului larg pasionat de istorie, cultura, arta si inovatie. Vor fi aprox. 300 de obiecte reprezentative acoperind cca 12000 de ani de istorie umana iar evenimentul se doreste a fi o premiera autohtona din punct de vedere tehnologic.

Chestie smechera si inedita a expozitiei consta in "upgraduirea" exponatelor cu un bagaj informational hi-tech accesibil prin intermediul telefoanelor mobile. Astfel ca te duci la muzeu, iti dai check-in la intrare si te-apuci sa vizitezi marfa expusa iar cand ceva iti face cu ochiu de vrei sa stii mai mult, pac, scanezi codu QR( cine are telefon destept) si imediat te luminezi 2.0.
Expoziţia va fi deschisă publicului timişorean în perioada 1 februarie – 30 aprilie 2011, de marţi până duminică, în intervalul orar 10:00-18:00. Pe parcursul expozitiei, specialişti în arheologie sau comunicare, istorici, ingineri, informaticieni, critici de artă, vă invită să luaţi parte la o serie de conferinţe tematice, mese rotunde şi evenimente care vor aborda teme pornind de la cele mai îndepărtate manifestări ale fiinţei umane la multimedia zilelor noastre!

Acum, daca nici asta nu-i motiv sa ne schimbam telefoanele anu' asta, apai nush ce ne-ar mai putea convinge.. mai ales ca Muzeul de Arta e deja pe foursquare...

Un comentariu:

Comentezi?